szukanie rodziny na własną rękę

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z was wyjeżdzał do USA do rodziny znalezionej przez internet i bez pośrednictwa żadnego biura? Jak to wszystko przebiega? Czy płaci sie samemu za przelot i jak jest wtedy z wiza? Ewentualnie piszcie tez jesli rodzine znalazlyscie same ale wyjezdzalyscie przez biuro. Prosze o jakies informacje bo juz nie wiem co robic :-(((( a zalezy mi na wyjezdzie tak we wrzesniu.
Najlepiej wyjechać za pośrednictwem agencji , która nie bierze kasy. Musisz wyszukać organizację , która działa właśnie na takiej zasadzie.
Moim zdaniem to najlepsze wyjście dlatego ,że masz pewność ,że wszystko będzie oki itd.
Pozdrawiam
[email]
nie ma takich agencji która ni bierze kasy, szukałam szukałąm i nie znalazłam, chyba ze nie bierze od nas ale sporą sumke bierze od rodziny która zatrudni operke:)
JEst, ja sama z takiej wyjechalam i jestem 5 miesiac w USA. Na rodzinke czekalam 3,5 miecha ( troche dlugo no ale wazne ze nie musialam kasy placic)
wejdz na www.motyl.org.pl oni nie biora tylko za rzeczywiste kostzy jakie na CIebie poniosa ale nie jestto wiecej niz 150 zeta ( w tym masz tluamczenia przysiegle dokumentow)

mozesz tez przez neta rodizny szukac i wtedy ta rodzina zglasza sie do nich i oni ich sprawdzaja , w takim przypadku tlumaczenia dokumentow masz gratis

powodzenia
hej ja potrzebuje kogos na swoje miejsce do angli
warunki sa super , ale musisz miec prawo jazdy:)
jak ktos jest zainteresowany napiszcie mi e-maila [email]
zaczynalybyscie od wrzesnia

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę