Au-pair w NJ

Temat przeniesiony do archwium.
Jezeli jestescie Au-pair w NJ odezwijcie sie. Pozdrawiam.
hej:) ja jeszcze nie jestem au pair ale bym bardzo chciała w niedlugim czasie i właśnie w NJ tylko nie moge znalesc rodzinki na wlasna reke, z tym ze mam wize turystyczna, wiec nie chcialabym załatwiać tego przez rzaadna agencje, tylko na turystycznej polecieć na własny koszt. Agencje ponoc zdzieraja spora kase z rodzinki która poszukuje au pair, wiec w zamian za to ja chciałabym wieksze kieszonkowe, ubezpieczenie bym miala, prawo jazdy tez, moglabym dodatkowo dorabiac sobie sprzatajac domek... Wiec jak jestes na miejscu i masz mozliwosc momóc mi w poszukaniu jakiejs fajnej rodzinki to prosze odezwij sie:) Moze akurat zaprzyjaznilybysmy sie i milo spedzaly razem wolny czas...
podam Ci do mmie maila [email] i nr [gg]
Pozdrowionka!!!
Hej Gosia,je nie jestem z NJ,chociaz moze niedlugo,ale do Usa,przylecialam z dwoma dziewczynami z Polski,teraz moje dobre kupmele i jedna wlasnie jest w New Jersey.Troche jej ciezko,bo nie znalazla jeszcze nikokgo,wiec podam Ci jej adres jak napiszesz na moj e-mail
[email]
jest bardzo spoko,chcialabym zebys jej troche pomogla,bo sama jest i w dodatku nie ma auta,ale co wazne jest w New Jersey!!:-)pozdrawiam
Do Mileny. Dzieki za wiadomosc, wyslalam Ci juz e-maila i czekam na namiary na twoja kolezanke. Mam nadzieje ze bedzie blisko i sie bedziemy spotykac. A moze i my sie kiedys spotkamy.Pozdro
Jesli chodzi o znalezienie rodziny, to ja niestety nie umiem pomoc, nie znam tu ludzi, a w szczegolnosci innych amerykanskich rodzin. Ale ciesze sie ze chcesz przyjechac wlasnie do NJ, bedziemy w kontakcie. Jak bedziesz gdzies blisko to napewno ci pomoge. Pozdrawiam
Odswiezam temat.

Dziewczyny z NJ odezwijcie sie, trzebba cos dzialas, bo tu nudno:)
Temat przeniesiony do archwium.