PROWORK-w koncu warto z nimi jechac czy nie warto?

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc!!!
Zupelnie juz nie wiem czy warto wspolpracowac z tą firmą.Jest tyle glosów za i przeciw.Niech ktos mi powie tak po prostu,mozna im zaufac czy nie???
HEj!
Nie wiem czy warto jechac korzystajac z posrednictwa polskich agencji i placic pieniadze. Ja jestem obecnie au pair w UK. Rodzine znalazlam za darmo (tylko lot oplacilam sama). skorzystalam z uslugi brytyjskiej agencji ANGEL AU PAIR (www.angelaupairs.com). Musisz wypelnic na ich stronie odpowiednie formularze i czekac. Nie musialam zalatwiac zaswiadczenia o niekaralnosci ani papierow od lekarza. Znalezli mi szybko rodzine i jestem zadowolona. Po przyjezdzie dostalam od nich welcome pack z informacjami, poradami i lista kontaktow do innych au pair w uk.
aha-naleza oni do IAPA!
powodzenia
hej gdzie jestes??????? bo moze blisko?? a ja tu sama???
hejka! Joanna 1982 Słuchaj ja tez uważam że wyjazd z polskiej agencji to pomyłka , ja z takiej jechałam i wybuliłam mnóstwo kasy teraz robie im na przekór i załatwiam rodiznki różnym ososbom za pośrednictwem angielskiego biura, bo te pobieraja ołaty tylko od chętnych rodzinek a nie od 'operek' jak coś Napisz [email] lub Dzwoń 6[tel]
Hejka!Soakir..ale nastapiły pewne zmiany..więcej na maila lub na tel.też nowy 66[tel]
Witaj.

Chcę jechać do USA jako Au Pair również z agencji www.angelaupairs.com. Jestem tegoroczną absolwentką i mam 25 lat. Chciałam się dowiedzieć jak jest z wizą i jak z dokumentami typu: prawo jazdy, referencje?
Pozdrawiam i proszę o informacje.
Basia
[email]
hej ja skorzytalam Z PROWORK i jestem ZADOWOLONA!!!!!!!!!
Ja skorzystalam z provork i jestem ZACHWYCONA!!!!! Mam super rodzinke w Szkocji. POlecam Szkocje bo ludzie sa tu wyjatkowo mili i uprzejmi. Dostaje 70 funtow na tydz czasami wiecej. Jeszcze nie zdarzylo mi sie pracowac wiecej niz w umowie. Polecam Prowork!!!
Ja bylam w USA z Cultural Care Au Pair i z pelnym przekonaniem polecam to biuro. Wyjazd byl super przygotowany, a przede wszystkim pobyt w Stanach wspominam jako najlepszy rok w zyciu. Cultural Care miesci sie w Warszawie, ale ma swoje przedstawicielstwa w innych miastach, wiec nie trzeba jezdzic daleko. A co do oplat, to owszem, sa pobierane, ale podobno teraz sa jakies spore upusty, ze naprawde sie oplaca.
No to gratuluje Annika!! Szkocja mowisz?? Ciekawa opcja:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka