jak to jest?

Temat przeniesiony do archwium.
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z ta stronka aupairworld.net ? widze ze do rodziny wyslano ponad 100 aplikacji a oni sie do mnie zglaszaja!! oszusci jakcys czy chca mnie np zbajerowac i wziac niewiadomo gdzie? boje sie ze tak wlasnie sie ze mna stanie, chyba pojde do agencji, w gdyni jest gawo :)
hi. a jak ty to widzisz ze te rodziny tyle aplikacji dostaly? ja tam znalazlam super rodzinke bez problemu:-) ale jak masz obawy to idz do agencji. oni zrobia tak wlasciwie to samo co tym mozesz zrobic za friko,bo chodzi o znalezienie rodziny no nie? jesli znasz jezyk to znajdziesz,jak nie to nie ma szans. znam duzo dziewczyn ktore pojechalay przez world net(maja super warunki) i te ktore chcialy ale nie klapnelo bo jak rodzinka zadzwonila i zaczely dukac po ang/niem. to sie ludzie rozmyslili... zycze powodzenia! ps. do jakiego kraju chcesz jechac?
najchetniej chciallabym jechac do Irlandii na drugim miejscu Anglia :) przy kazdej rodzinie jest ilosc aplikacji w ciagu ostatnich 30 dni do nich wyslana.pozdro
czesc:)
chcesz zostac aupair w Irlandii? Umiesz opiekowac sie 8 miesiecznym dzieckiem?
ja jestem aupair w Irlandii. szukam kolezanki do sasiedztwa. Juz jedna mieszka obok Kasia.
jezeli 8 miesieczne dziecko jest za male sa inne oferty. ja je ogladam na codzien. leza obok mnie na biurku.
masz pytanie napisz do mnie [email]

pozdrawiam
pa:)
a tak,racja.ja nie zwrocilam na to nigdy uwagi,bo w 3 dni po zameldowaniu znalazlam fajna rodzinke i juz tam nie wchodzilam. dzis zajrzalam,ja sie nigdy nie zastanawialam nad tym czy inne laski tez sie zglaszaja. nawet ze duzo tam nie pisalam ani zdjecia nie dalam a sie znalezli:) oni zadzwonili z nieniacka i super sie nam rozmawialo:-) ja bym na twoim miejscu tam szukala rodzinki! ta strona jest fajna,czytelna itd. nie myslalas na holandia? tez mozna ang.podszkolic. :-) buzka!