czy dzwonia?????

Temat przeniesiony do archwium.
hej amm pytanie chce jechac z cc, i niedlugo bede wypelniala papiey, czy biuro rzeczywiscie dzwoni do tych rodzin co mam od nich referencje?????/
Hej,
Ja wiem cos na temat sprawdzania dokumento. Napisz do mnie;)
[email]
Hej,
Ja wiem cos na temat sprawdzania dokumento. Napisz do mnie;)
[email]
biuro nie dzwoni, rodzina nie dzwoni i nie sprawdza, wiec spoko, ja te ankiety sama wypelnilam i wpialam nr cioci uprzedzajac ja ze moze miec tel tego typu, no i nie dzwonili !
hej!ja wylatuje za 3 tygodnie i dzwonili do mnie z biura i rodzina tez dzwonila ja tez wylatuje z CC.powodzenia!
hej!ja wylatuje z CC za 3 tygodnie i dzwonili do tych osob od ktorych mialam referencje i rodzina ze stanow tez dzwonila wiec powodzenia!
hej,
2 lata temu wypelnialam aplikacje w cc i dzwonili do wszystkich osob, ktorych numery tel. podalam. tak wiec nie ma pewnosci. do jednych dzwonia do innych nie.
powodzenia
paa
U mnie biuro CC wszystkich sprawdzalo. dzwonili do tych od ktorych mialam referencje a takze do osob co mi wypelnialo list rekomendacyjny??? A wogle co to za pytanie, nie masz sie czego bac, trzeba tylko wszystko dograc i poimformowac o takim telefonie i z glowy!
no ja wiem, bo referencje mam ok, i od osob ktorch dziecmi opiekowalam sie, ale ciekwa bylam czy oni rzeczywisie dzwonia, no ale juz wiem, dzieki za odpowiez na moje pytanie,
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa