kto zna KONTAKT-INTERNATIONAL??

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy ktoś jechał z biura KONTAKT-INTERNATIONAL w charakterze au pair albo do parcy? Oni mają najwyższe stwki jeśli chodzi o zarobki (od 60 do 100 funtów tyg.)
Bardzo proszę o odpowiedż jeśli któś zna lub słyszał opinie na temat tego biura.
Dziekuję z aodpowiedź.
pyzaa a skad jestes chodzi Ci o biuro z rzeszowa?????bo tez jestem nim zainteresowana ale jak na raziwe nie znalazlam nikogo kto by mugl mnie potwierdzic w przekonaniu ze to biuro jest godne zaufania...pozdrawiam
Hejka! Jeśli chodzi o stawki to Uważaj tak owszem moge być wysokie..ale i wtedy Pracujesz dłużej! Widzisz polskie biura zawsze pośredniczą tylko biura w UK a te maja ściśle uregulowane prawnie zasady o których nikt Ci nie powie w Polsce! Jest stawka przyjęta minimum 55 funtów za 25 godz.tyg i minimum 90 funtów za 38 godz.tyg!
liczba godzin i pieniazki zazwyczaj w praktyce wygladaja calkiem inaczej

i rada (jak juz setki osob na forum pisalo) po co komu agencja? a jesli juz to w zyciu nie polska no chyba ze lubicie swoje pieniazki komus za nic dawac! najlepiej znalezc rodzine w necie a jesli koniecznie wolicie przez biuro to najlepiej takie w kraju do ktorego jedziecie- nie ponosicie kosztow i macie wiekszy wybor
to tyle ode mnie
No właśnie kontakt-international, też chciałbym się o nim coś dowiedzieć. Wie ktoś coś?
Ja obecnie jestem au=pair z tego biura.Mozna na nich polegac, choc z zarobkami jest roznie ja dostaje najnizsza stawke, ale to zalezy od rodziny i nie ma reguly na to.Pozdrawiam
do AnitaB:
prosze napisz cos wiecej!! ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem z tego biura. chce przerwac studium na jeden rok i wyjechac do hiszpanii jako kelnerka. zadam jedno , najbardziej standardowe pytanie: czy warto i czy nie zalujesz wyboru? bede wdzieczna za kazda informacje:)
KONTAKT Ma wysokie ceny ale sa naprawde swietnie zorganizowani - zobaczcie jaki majaj fajny skrypt jezykowy dla au pair (fragmenty sa na stronie internetowej), poza tym NIE pobierajaj kasy przed wyjazdem, ja chyba sie na na nich zdecyduje
Hello,rnmoja kuzynka jechala i wszystko bylo ok, a jak z hostmother byly problemy to zaraz chcieli zmieniac rodzinke, poza tym majaj najszersza oferte w Polsce - wszystkjie mozliwe kraje!!!
Hello,rnmoja kuzynka jechala i wszystko bylo ok, a jak z hostmother byly problemy to zaraz chcieli zmieniac rodzinke, poza tym majaj najszersza oferte w Polsce - wszystkjie mozliwe kraje!!!
Czesc Wam wszytkim!
Jestem Au pair w londynuie w Dahenham garbstwo Essex jest tu od 2 miesucy i jechalam tu z biura Kontakt International i powiem wam ze niesjest zbyt zadowlona z tego biura bo laski co prowadza to biuro to troche sciemniaja i niejst tak dokladnie wszytko jak napisaly na stronie internetowej niemaja zadnego skryptu jezykowego i nizalatwiaja wszytkiego do konca .Zabradzo niepolecam tego biura.A tak przy okzaji to jesli tkos jest w Dagenham Au pair to prosze o kontakt moj mail [email] .Pozdrawiam.pa
hej hejrn Ja jechałam do pracy jako au-pair wlaśnie z agencji kontakt-international, było to dwa lata temu, rok temu pojechalam ponownie tym razem bez pośrednictwa agencji ale do ludzi ktorych poznałam za pierwszym razem. rn Ogólnie bylam bardzo zadowolona, ceny wówczas nie byly jeszcze duze bo firma dopiero zdobywala klientów, znaleziono mi świetna rodzine w Irlandii, zarobilam sporo (dodatkowe prace).rn wybralam wyjazd przez agencje bo ni maja w wiekszosci sprawdzone rodziny i mam prawo do zmiany rodziny wrazie jakichs nieporozumien to jest bardzo wazne bo ludzie sa rozni...rn wiecej info [email]
haha ja nie polecam absolutnie tego biura. Razem z kolezanka wyjechalysmy wlasnie dzieki kontakt international i co sie okazalo, ze zamiast jak nam obiecano bylysmy na dwoch roznych koncach Holandii a mialysmy byc najwyzej 30 km od siebie. Jedyne co poznalam to nierzetelnosc tej firmy. Moja kolezanka miala bardzo powazne problemy z hostfather a dziewczyny z tej agencji potrafily sie tylko zszokowac. Nie zrobily nic wiecej. Wlasciwie zostalysmy z tym same. Moja rodzinka tez nie byla cudowna wiec znalazlam sobie nowa przez internet i w koncu jestem zadowolona. Polegajcie na sobie!!! Agencja wam nie pomoze jedynie wezmnie kase!!!!!!
Bylysmy z kolezanka na polrocznym wyjezdzie au pair w londynie z kontakt international. Przed wyjazdem przejrzalysmy oferty biur au pair z calej Polski i kontakt prezentowal sie najlepiej - najszersza oferta, platnosc po wyjezdzie, umowa do przejrzenia zanim sie wyjedzie.
Trafilysmy na fajne rodziny, kieszonkowe mialysmy wprawdzie tylko po 75 funtow, ale jeszcze kontakt international pomogl nam znalezc prace weekendowa w pubie wiec wyciagalysmy po 200 funtow tygodniowo (z napiwkami). Dziewczyny z biura sa fajne, caly czas jestesmy z nimi w kontakcie. Wszystko co mialysmy w kontrakcie sprawdzilo sie wiec polecam to biuro. Co najwazniejsze nie zdzieraja kasy przed wyjazdem. Moj mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa