szukam..

Temat przeniesiony do archwium.
....dziewczyny,podajcie jakies adresy internetowe,strony na ktorych mozna
znalesc fajne rodzinki w Anglii...chodzi o prace au pair....dzieki
Hejka ja 30 czerwca jade do Anglii. Rodzinke znalazlam za posrednictwem stron internetowych. Zalogowalam sie chyba na 20 stronach ;p ale korzystalam glownie z : greataupair.com , newaupair.com aupair-options.com , aupairworld.net . Za najlepsze uwazam dwie pierwsze poniewaz tam jest najwiecej ofert, ale ja rodzinke znalazlam na ostatniej z podanych stron. Moja wspolokatorka tez jedzie i rodzinke znalazla na greataupair. Nie wiem na jak dlugi okres chcesz wyjechac ale im dluzszy okres tym latwiej znalesc rodzinke. Ja wyjezdzam na 3 miesiace (tylko na wakacje) jezeli tez chesz wyjechac na wakacje to masz jeszcze szanse znalesc rodzinke poniewaz do mnie jeszcze zglaszaja sie zainteresowani tylko ze bilety sa coraz drozsze.. Jak bedziesz miala jakies pytania albo cos to mozesz napisac do mnie: [email] Mam nadzieje ze szybko znajdziesz rodzine. Powodzenia :)
Haaa szukajcie a znajdziecie :D (mnie się udało!)

Powodzenia!
www.aupairworld.com
www.greataupair.com
www.eaupair.com
www.aupair.co.uk
www.newaupair.com - Powodzenia w szukaniu :)
hey agnieszka..
Zaloguję się na tych stronkach.. ale skoro mówisz, że jeszcze się zgłaszają do Ciebie rodzinki z ofertami wakacyjnymi.. ja właśnie tesh poszukuje na wakacje.. Jakby Ci sie chciało im odpisac, że jest taka jedna fajna dziewuszka.. :D:D moje [gg] z góry dzięki.. pozdrawiam :)
a mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.