au szuka innych aupair z northampton, londyn tez

Temat przeniesiony do archwium.
hej jestm w northampton od 4 dni,w charakterze au-pair, szukam inny au-pair z okolicy northampton lub londynu, by gdzies wyjsc, zobaczyc kawalek tego wszystkiego. PISZCIEEEEEE
a jak ktoś nie jest AP to też może napisać ? ;-) ja jestem w Nthp od miesiąca,fakt że przyjechałam do chłopaka,ale znajomych żadnych też nie mam ;-/
hej pewnie ze moze i to jak najbardziej, hehe szukam ogolnie kogolkolwiek znorthampton moj meil [email]
Hej jak mozesz to odezwij sie kiedys na gg moj nr 1[tel]albo napisz maila [email]
a wiec daj nam zanc kiedy masz czas weekend chyba to dobry czas jesli w ten macie nieodzowna wole wyjscia z domu dajcie znac jak najszybciej......papapa
[email] na imprezie domowej jutro lista ludzi limitowana do 30 !!
halo wpadajcie do nas na impprezke zabieraj chlopaka saam przyjechalalm tu do chlopaka i mieszkamy wszyscy razem w domu na westton favel -dzielnicy northampton----Kamila
halo tu Michal ...jesli tylko mialbys ochote wyskoczyc gdzies rozerwac sie z nasz grupa daj znac papapapap [email]
ja jestem w Harpenden (tj.45.km na pólnoc od londynu) jestem tu od wczoraj wieczorem a juz chcem wracac do polski.
kto wie jak poradzic sobie z tesknota za rodzina. bo ja jestem dokladnie jeden dzien i nie daje rady mimo iz host family jest super. prawdopodobnie wroce do Polski,bo to nie dla mnie aupair. moze wy wiecie jak sobie poradzic z tesknota!
heh faktycznie czasem ciezko jest zwlaszcza na poczatku :/ jak poradzic ? kazdy ma swoje sposoby. Trudno powiedziec moze zwiedzanie, poznawianie nowych ludzi ? pozniej jest lepiej!

Pozdrawiam
hej ada, ja jestem od tygodnia i tez mam czasami dosc, ale mysle ze jakos dam sobie rade nie lam sie...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja zimowa 2006

»

Pomoc językowa