au pair w usa-szukam dobrej firmy

Temat przeniesiony do archwium.
Hej jeszcze kilka minut temu byłam swięcie przekonana ze jade do USA z firma culturale care, ale na forum dowiedziałam sie bardzo duzo niepokojacych wiadomosci np. tego ze jezeli rodzina nie bedzie mi odpowiadała to moge wracac od razu do POLSKI I NIE MAM co liczyc na pomoc biura w znalezieniu innej firmy:/ moze macie dla mnie propozycje jakis firm ktore sa sprawdzone i ktore mnie nie wyrolują z ktorymi moga wyjechac do USA jak ao pair??????????
Polecam Mikroserwis z Krakowa.
Hej ja tez chcialabym jechac do USA jako au pair, ale to chyba dopiero za rok... zastanawialam sie nad agencja Prowork lub AuPairCare. Zalezy mi na jak najnizszych kosztach. Moze lepiej jechac bezposrednio przez agencje w USA ? Co o tym myslicie? Pozdrawiam
a ja polecam wam JDJ Bachalski, nie ma problemu z niczym... a i tak najwazniejsze z jak organizacja wspolpracuja w usa. w tym przypadku to Interexchange. Sa bardzo dobrzy i we wszystkim pomoga, nawet rzeczy dosc trudne zalatwiajac szybko :) a jesli chodzi o zmiane rodziny, to raczej nie odsylaja do domu tylko szukaja az znajda. choc teoretycznie jesli nie znajda w ciagu 14 dni to powinno sie wracac, ale wiele osob znam ktore musialy zmienic i nie czekaly wiecej niz pare dni

PS Jesli traficie do Atlanty, GA to pozdrowcie ode mnie Genę Hampton :)
ale ja jednak chyba nie bebe zmieniała firmy i jade z CC tylko jakoś moja opiekunka w Polsce Dorota Bocheńska sie nie odzywa moze wiecie coś na ten temat? Pozdrawiam
Hej! Ja jestem w USA od 3 miesięcy z firmy Cultural Care i narazie nie miałam żadnych problemów. Może nie jest to najlepsza firma, ale jest dobra. Każda firma ma swoje + i - ale ja jestem zadowolona. Jak coś to podaje mój adres e-mail: [email]
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe