au-pair na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć!! Szukam pracy jako au-pair na wakacje. znacie moze jakas fajna rodzinke potrzebujaca opiekunki???
Mam 19 lat i aktualnie studiuję. O sobie moge powiedziec ze jestem osoba wesoła i lubie dzieci (mam dużo mlodsza siostre). Interesuje sie zeglarstwem, lubie sport i aktywne spedzanie czasu. Do wakacji powinnam miec juz prawo jazdy (jestem w trakcie kursu). No i jestem zainteresowana wyjazdem na 2 miesiace ( lipiec/sierpień).
rodzinki nie znam ale mozesz pojechac przez agencje lub poszukac i zalogowac sie na roznych stronkach au-pair world, great au pair itd radze tez poszukac tutaj na forum bo są dziweczyny ktore pomagają w takich wyjazdach....ja osobiscie tez juz szukam czegos na te wakacje i na tutejszym forum znalazłam dziewczyne ktora posredniczy i pomaga w takich wyjazdach :) więc powodzenia...!!
Czesc!!!
Odnawiam moja prośbe o pomoc.
Dziewczyny napewno macie jakieś fajne oferty.
Bede wdzięczna za pomoc :)
Witam!
Mam na imie Agata,jestem au pair w UK, mieszkam u wspanialej rodziny,opiekuje sie rocznym chlopcem. Srednio co 2 miesiace jezdze do PL na okolo 2-3 tygodnie,jezeli bylabys zainteresowana takim zastepstwem to prosze o kontakt. Warunki sa naprawde swietne.
Pozdrawiam
[email]

« 

FCE - sesja zimowa 2006

»

Pomoc językowa