Czy znacie au-paira chłopaka????

Temat przeniesiony do archwium.
Czy znacie kogoś takiego jeśli tak to prosze o odpowiedź na meila [email]
Tak
No a jakies bliższe informacje. Jak znalazł rodzine co musi robić itp. Mój numer [gg]
Pytales czy znamy chlopaka au-pair. No to odpowiedzialem:)
To nie jest zadanie tylko dla dziewczyn. Myslalem ze o to pytasz.
Jesli chodzi o znalezienie rodziny i co ma robic to to samo co dziewczyna ktora chce zostac au-pair. Ja nim nie jestem, nigdy sie programem nie interesowalem wiec niestety w tym temacie Ci nie pomoge:(
Pozdrawiam
A masz może jakis kontakt do tego chłopaka. Bardzo bym prosił. Z góry dzieki
Niestety nie mam z nim za dobrego kontaktu. Poza tym on pochodzi z Czech. Napisz maila do jakiejs agencji au-pair i oni tam wyjasnia wszystkie twoje watpliwosci.
Własnie ja nie chce przez agencje bo po pierwsze zedra ze mnie a po drugie mam taka samą gwarancje jak bym sobie sam załatwił. Jakby ktoś mial z jakimś operem to bardzo bym prosił.
ja jestem aupair w Szwajcarii. moj mail to: [email]
Siemka ja jestem au pairem w LONDYNIE moje [gg] :D :) pozdrawiam !!!
witam,
ja chce byc au-pair'em :) obecnie jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego biura posredniczacego. wiele slyszalem o tym ze mozna sobie znalezc rodzinke za posrednictwem internetu, ale z racji tego ze poraz pierwszy chce sobie zorganizowac taki wyjazd, bede musial skorzystac z biura. jesli wszystko bedzie dobrze to juz od lipca 2008 bede stapal po albionie, ktory zawsze mnie fascynowal :) trzymajcie za mnie kciuki i pozdrawiam :)
hej ja tez znam chlopaka aupera tzn znalam nie mam juz z nim zadnego kontaktu, sama tez bylam auperka a moja rodzine znalazlam w internecie i bylam bardzo zadowolona www.aupair-world.net, nic nie placisz, masz duzy wybor i to obie strony decyduja kogo wybieraja. pozdrawiam trzymam kciuki
HEJ 4 ALL JA AKTUALNIE JESTEM AU-PAIR JAKO CHLOPAK. I STWIERDZAM JEDNO AU-PAIR MOZNA PRZETLUMACZYC W WOLNYM TLUMACZENIU JAKO NIEWOLNIK A ANGOLE TYLKO ZACIERAJA RACZKI Z TAKICH FRAJEROW JAK MY WIEC MOWIE DO WSZYSTKICH JESLI JESTESCIE AU-PAIR TO SZYBKO SZUKAJCIE INNEJ LEGALNEJ PRACY. JESLI KTOS CHCE SIE DOWIEDZIEC SZCZEGOLOW MOJE [gg] :) SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I SWEDZENIA W KROKU :)
czesc wszystkim :)
Ja rowniez mam w planach wylot do usa w wkakacje 2008 roku.
W tym momęcie papiery juz leza i czekaja do zaakceptowania w San Franisco.
W razie pytan moje gg. 4061680
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2006