au pair swindon wiltshire

Temat przeniesiony do archwium.
HEJ!!!
JESTEM AU PAIR W SWINDON,W WILTSHIRE.POSZUKUJE INNYCH OPEREK W SWINDON LUB OKOLICACH.CHCIALABYM MOC POGADAC Z KIMS PO POLSKU,ZACZAC ZWIEDZAC ANGLIE I CZASEM WYJSC DO PUBU.ODEZWIJCIE SIE,PROSZE!
hejka:)
ja jestem niedaleko swindon konkretnie w bristolu od 4 miesiecy,jak bedziesz miala ochote odezwij sie na moje [gg]

pozdrawiam:)
czy moglabys podac mi swoj adres email,bo niestety nie uzywam gg.sorry.
Hej - od niedawna mieszkam i pracuje niedaleko Swindon, w Baydon. Szukam w mieście jakiejś pracy dla mojej dziewczyny, może coś poradzicie? Ile można żyć jedno tutaj, drugie w Polsce? :-( Neta tam nie mam, i jak dotąd korzystam z polskiej karty (+486[tel])
Mariusz
no niestety nie dane mi jest pracowac jako Au-Pair, a tak chciałem:D własnie niedawno temu przyjeli mnie w Swindon do pracy biuowej (nie mylic ze sprzataniem biura:P) jestem niedługo w angli i jeszcze przez miesiac pomieszkam 35km od Swindon zanim sie tam przeniose:) wiec gdybys zniosła Męskie towarzystwo w zwiedzanu Angli to słuzę pomocą i transportem:) wiem ciężka decyzja:D wiec moze pomogę: jeśli byś chciała zobaczyc gdzie krecono parę scen do Harrego P lub np najpiekniejsze miasto w tej częścia Angli a moze i w całej Angli no i jeszcze kilka ciekawych miejsc to wystarczy się odezwać:D [email]
hej mieszkam i pracuje w swindon moj mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.