prowork?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś tu wyjeżdżał za pośrednictwem biura prowork? chciałabym sie dowiedziec czy jest to rzetelna agencja. Zależało by mi na opini osób, które za pośrednictwem tego biura wyjechały. Z góry dżenks
chciałabym tylko wspomnieć ze jestem w tarkcie załatwiana papierów za posrednictwem prowork z warszawy do usa i bardzo by mi zależało na opini tego biura
hej ja wyjechalam do anglii za posrednictwem tego biura i jestem zadowolona:)od zlozenia dokumentow wyjechalam w 4 tyg obsluga mila jak masz jakies pytania to pisz pozdrawiam
cześć ! ja chce wyjechac do anglii w te wakacje na okres 2 miesiecy. Podoba mi sie oferta agencji prowork / gawo, zastanawia mnie jednak dlaczego w warunkach pobytu nie wspomnieli nic o wolnych dniach/ weekendach. Poza tym wydaje mi sie troche podejrzane ze za 25-30h tygodniowo moge otrzymac 60-100GBF - czy to nie za duzo ? zwykle daja ok 50-60 GBF, przynajmniej z tego co przegladalam w necie.
prosze o odp, Beata
czesc
o wolnych dniach lub weekendach decyduje twoja rodzinka a nie agencja zwykle au-pair przysluguje 2 dni wolnego.no za 25/30 h na bank nie dostaniesz od 60-100£ ja pracuje 25h i dostaje 60£ a znam osoby ktore za tyle samo dostaja 55£ to rowniez zalezy od rodzinki ale mozesz zaznaczyc ze chcesz dodatkowa prace tak jak podali na stronie ja nie mialam takiej mozliwosci:(
ja za posrednictwem tego biura wylatuje 14 kwietnia... bardzo szybko znalezli mi rodzine i jak narazie jestem zadowolona... bede dostawala 60 funtów za 25 h tyg, dwa dni wolne czyli sobota i niedziele no i wiadomo ze dwa razy babysitting... polecam :)
Temat przeniesiony do archwium.