Hej wam:)Moze chce ktos jechac na wakacje jako auper bo ja chce sie zdecydowac faajnie by bylo gdyby ktos sie zdecydowal faajnie jest miec osobe w poblizu z ktora mozna pogadac i wyskoczyc gdzies razem pozdriwionka moje [gg] kto mialby ochote prosze o kontakt:)
Hej!Ja jade na wakacje do Anglii na 100%!Zgłosiłam sie juz nawet do programu.Prawdopodobnie jade na poczatku czerwca.Jak chcesz pogadać to mój [email] lub [gg]
Paulina J
17 mar 2007
Hej !!!
Ja tez mysle wyjechac jako aupear ale jeszcze nie wiem co z tego bedzie bo sama to troche nie chce :( jakbys chciała porozmawiac na ten temat to zapraszam moje [gg]
s-i-k-o-r-k-a
17 mar 2007
Hej, ja lece 2 czerwca. Będę w okolicach Salisbury. Jeśli jest ktoś/będzie w tych okolicach to piszcie!
Pozdrawiam,
Ania.
[gg]
mir123bych
19 mar 2007
a jak załatwiliście sobie tą pracę?? I co będziecie tam robili? I za ile?? THX
Monisiia
19 mar 2007
Nio Justynko my juz jestemy napewno zdecydowane bedzie super ..:)
Tk-h-anka
19 mar 2007
Ja jestem od 8 czerwca w Londynie. [email]
majanna18
20 mar 2007
Pisze do wszystkich zinteresowanych!Pmoge w znalezieniu rodzinki jesli juz sie zdecydujecie na wyjazd!!Zapewniam posrednictwo z agencja !! Majanna [email] GG-7366225
Justyna883
20 mar 2007
Monisiia to będą najlepsze wakacje!!!!!!!!!!!!!!
mir123bych
20 mar 2007
heh gratuluję Wam odwagi i życzę powodzenia ;))
olkapi
26 mar 2007
hej, ja tez bede w wakacje w Anglii, dokladnie w Nottingham. jesli ktos tam bedzie, todajcie znac, fajnie byloby miec kogos, zeby sie spotkac na bronxa albo cos:)
mir123bych
31 mar 2007
http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,67734.html
macie cenne uwagi pamietajcie o nich przed wyjazdem, pozdro i good luck!
Conveyor
01 kwi 2007
Ja bede w okolicach Witney. Lece pod koniec czerwca. [email]