rodzina poszukiwana!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej mam na imię Kaśka i chcę wyjechać jako au pair od połowy września lub od października b.r. poszukuje jakiejś rodzinki na rok albo dwa lata najlepiej z Wielkiej Brytanii lub Irlandii. Może znacie jakieś dobre biuro pośradniczące? I co sądzicie o szukaniu rodziny przez internet? A może ktoś z was chce odstąpić swoją rodzinkę ja chętnie bym za kogoś weszła pozdrawiam K.S.
Hej :]
Ja również wybieram się do uk jako AuPair...co ci mogę powiedzieć...szukam rodzinki przez neta i wszystko idzie bardzo sprawnie...
zarejestrowałam się na kilku stronkach: greate aupair, easy aupair, aupair uk, aupair world...i powiem ci, że te dwie pierwsze są do niczego, dwie ostatnie są ok i tam mołabyś sie zarejestrować, ja zaczęłam na początku maja i było ciężko, z tego względu, ze był to czas kiedy rodziny szukały aupair wakacyjnych na 3 miesiące albo juz na ten cały rok/dwa a ja chce wyjechać we wrześniu...teraz im bliżej tych wakacji tym więcej rodzin szuka już kogoś od sierpnia września na dłuzej i jest lajt dużo ofert, tylko trzeba działać, szukać i wysyłać wiadomości do rodzin i bez pośpiechu, wiadomo trzeba sobie te wszystkie rodziny swobodnie przeanalizować pod własne potrzeby i oczekiwania. Decyzja należy do ciebie :] Jeśli będziesz szczera, zabawna i otwarta to rodzina przyjmie cię z otwartymi ramionami :]
dzięki za wskazówki pozdrawiam
Parker88 możesz mi powiedzieć coś więcej ne temat str aupair uk? czy rejestracja jest bezpłatna? ogólnie na jakiej zasadzie działa...
nmzc ^^
m@lina --> najpierw się rejestrujesz, potem na pocztę przychodzi ci mail z linkiem do strony, na której dokonuje się płatności, ale ty możesz tam kliknąć, ze nic nie wpłacasz i wszytsko będzie ok, widoczna dla rodzin staniesz się na drugi dzień, przynajmniej w moim przypadku tak było :] a potem to już tylko szukasz rodzin dodajesz do hot listy czy wysyłasz wiadomości i tyle :] jak będziesz jeszcze czegoś potrzebować to pisz na [gg] ^^ ja już teraz czekam na odp od 3 rodzin...mam nadzieję, ze chociaż jedna bedzie na TAK xP
Powodzenia :]
dzieki parker, spróbuje sie zarejestrować może coś z tego będzie:)
szukając str o aupair natknełam sie na str aupiar.com czy ktoś z was z niej korzystał?
hej wszystkim mam pytanko jak wam idzie szukanie rodzin przez internet bo mi jakoś nie zabardzo fakt mnósto ludzi do mnie piszę ale tylko chyba tak dla zabicia czasu ale kiedy ja juz im coś odsyłam to nie dość że nic nie odpisują to jeszcze trzym,ają człowieka w nie pewności nawet nie napiszą że juz nie są zainteresowani:( acha mam jeszcze jedno pytanko co myślicie o pracy au - pair w rodzinie żydowskiej? Pytam z ciekawości bo też dostałam wiadomość o takiej i jestem ciekawa czy ktoś był u takiej familii i jak mu się z nią żyło. plis piszcie
Hej szukanie rodzinki na wyjazd jako au pair wiąże się z tym że trzeba długo czekać, aż trafi się jakaś odpowiednia rodzina ktorej możesz zaufać. Na własnym przykładzie mogę powiedzieć że jest trudno o fajną rodzine, zarejestrowałam sie już na 3 str.:) także musisz być wytrwała. piszą do mnie samotni ojcowie, pokręcone babki. Fakt pisały do mnie rowniez naprawde fajne osoby, pare razy byłam tuż.. tuz do wyjazdu ale cóż rozmyślali się. mimo to nie zrezygnowałam i szukam dalej tobie radze to samo. powodzonka
Czesc dziewczyny, ja mam dosc ciekawa oferte poprzez posrednictwo z angielska agencje!!Ciekawe oferty rodzin!!Pisac na maila [email] lub GG-7366225.
Pozdrawiam serdecznie Majka.
Hej! jestem teraz au-pair w super fajnej ..godnej zaufania rodzince z trojka chlopcow5,7,9 lat.!sa cudowni i bardzo bede za nimi tesknic!Wracam w sierpniu a matka moich dzieci szuka kogos od poczatku wrzesnia na rok szkolny, dziewczyne18-25lat,mieszkamy w Londynie Abeey Wood. bylby ktos chetnie chetny?
AU-PAIR poszukiwana!

Pracuje jako au-pair u irlandzkiej rodziny, opiekuje sie 7letnia dziewczynka. Ludzie sa wspaniali, ich coreczka slodka, okolica malownicza.
Szukam dla siebie zastepstwa, bo koncze wspolprace na poczatku sierpnia, wtedy tez chca zaprosic do siebie kogos na moje miejsce na czas min 10 miesiecy (a najlepiej na rok)
Zainteresowane dziewczyny prosze o kontakt.

http://www.au-pair-world.co.uk/index.php/aupair_detail/?&a=438390&back=index.php%2Fsearch%2F%3F%26p%3D1%26q%3Dwaterford
czesc!

jak jeszcze nie znalazlas rodzinki lub twoje kolezanki szukaja to daj znac bo szukam au pair dla fajnej polsko-irlandzkiej rodziny z 3,5 letnia dziewczynka. kontakt : [email]
hej wszystkim to znowu ja czyli Kasia:) poszukuje nowej rodzinki u której mogłabym zacząć pracę od 14 stycznia bo 13 stycznia przylatuje z powrotem do Anglii tylko że ja już nie chce być u tej rodzinki co teraz jestem. Chodziło by mi dokładnie o Anglię bo nie chce brać wszystkich rzeczy do Polski z powrotem tylko zostawiam część tutaj u mojej koleżanki obecnie mieszkam w hrabstwie Buckinghamshire może ktoś zna z was jakąś rodzinkę blisko tego hrabstwa? Piszcie na mój adres e-mail [email] moje [gg] posiadam także skype mój nic to slowikat czekam na wiadomości i pozdrawiam wszystkich
Kasia
Temat przeniesiony do archwium.