Hey dziewczyny!
Szukam au pair na moje miejsce bo ja musze wyjechac do Portugalii na studia. Rodzinka jest naprawde w porzadku. Duzo roboty wcale nie ma zwlaszcza z chlopcami ( 7 lat, 9 lat, 11 lat). Tylko na mala trzeba uwazac bo skonczyla dopiero 4 lata. Dzieci dobrze wychowane, nie sa rozpieszczone ani rozwydrzone. Rodzice szanuja au pair i licza sie z jej zdaniem. Ja bylam tu tylko przez lato a oni potrzebuja kogos przez rok szkolny wiec bedzie to troche inaczej wygladac. Z tego co mi Adline powiedziala to uporzadkowac pokoje dzieci przed ich wyjsciem do szkoly a potem 16:00-19:30 z nimi posidziec. Zazwyczaj sama zaproadza do szkoly, kladzie ich do lozka i daje kolacje ale wiadomo ze w wyjatkowych sytuaacjach bedziesz im potrzebna. 70 euro tygodniowo-ewentualnie jakies prasowanie albo cos ale to jakbys miala malo roboty z dziecmi. Nie wiem co jeszcze pisac. ja wylatuje w niedziele wiec im szybciej sie ktos znajdzie na moje miejsce tym lepiej! Dzieci sa super moim zdaniem wiec naprawde polecam.
Aaa chca zeby starsze dzici cwiczyly ang wiec musisz mowic z nimi po ang ale podstawy francuskiego mile widziane bo Celeste nic po ang. No z tym ze nie musisz mowic po francuzku tyle zeby srozumiec mala ale tego oni cie moga nauczyc. Nie wiem czy nie namieszalam-piszcie na maila jesli zainteresowane i najlepiej zostawie numer tel to Adline od razu zadzwoni do was-na poczatku ja moge z zainteresowana pogadac a potem ona przejdzie do rzeczy!
[email]