szukam cieplej Au pair dla irlandzkiej rodziny

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc Dziewczyny:-)
Skoro czytacie moj profil to chcecie, albo jestescie juz Au Pair...moje ogloszenie jest skierowane to osob z pierwszej grupy.
Szukam wyjatkowej, cieplej, sympatycznej i kultularnej osoby dla znajomej irlandzkiej rodziny.
Jezeli myslicie o zostaniu Au Pair ichcecie byc traktowane z szacunkiem mysle, ze jest to bardzo dobra mozliwosc dla Was.
No, ale podam wiece szczegolow:
-wiek Au pair 19-25l
-minimum 12msc
- rodzinka mieszka w Carrigaline
- 2 dziewczynki; Monika 4,5l i Kate 2l
- 30 h tyg
-100 e kieszonkowego/tyg
-mozliwosc uczeszczania do szkoly jezykowej
-wlasny; sliczny dwuosobowy pokoj
-pomoc w lekkich pracach domowych
-nie palaca osoba
Rodzinka oczekuje na nowe dziecko w lutym 2008, ale nie oczekuja od au pair opieki nad malenstwem. Monika uczeszcza do szkoly 5 razy w tyg. do godz 1.
Dziewczynki sa przesliczne, grzeczne i kulturalne. Bardzo kochajaca sie rodzina. Od Au pair oczekuja opieki nad dziecmi pod ich nieobecnosc; nie chca spychac na Au Pair rodzicielskich obowiazkow.
No to chyba wszystko.
A zapomnialam napisac, ze szukaja polska Au Pair bo uwazaja, ze jestesmy najlepsze:-)
Chetnie odpowiem na wszystkie pytania.
Ja sama pracuje dla Kathleen i Dava od roku i uwazam, ze to wspaniali ludzie.
hej jestem kasia w grudniu kończe 20l 5 pażdziernika lece do carrigaline ukończyłam kurs opiekunek dzieciecych i osób starszych w warszawie w wynikiem celujacym jest tylko mały problem słabo znam język angielski jak mozesz to bardzo Cię prosze o pomoc czekam na odp.
Czesc Kasiu.Temat jest wciaz otwarty i wciaz szukamy. Jezeli jestes zainteresowana i chcesz zostac Au Pair prosze napisz mki wiecej o sobie.
Wiek, co lubisz robc, jaka jestes osoba i wszystko co przyjdzie Ci do glowy.
Jak juz napisalam dla tej rodzinki wazna jest osobowosc. Ja tez przyjechalam tu z bardzo slaba znajomoscia jezyka angielskiego.
ok czekam na szybki kontakt/.
Pozdrawiam
Czesc Kasiu.Temat jest wciaz otwarty i wciaz szukamy. Jezeli jestes zainteresowana i chcesz zostac Au Pair prosze napisz mki wiecej o sobie.
Wiek, co lubisz robc, jaka jestes osoba i wszystko co przyjdzie Ci do glowy.
Jak juz napisalam dla tej rodzinki wazna jest osobowosc. Ja tez przyjechalam tu z bardzo slaba znajomoscia jezyka angielskiego.
ok czekam na szybki kontakt/.
Pozdrawiam
tak jestem za interesowna jest miła i sypatyczna osoba bardzo lubie prace z dziecmi mam nawet brata chorego na adhd to cięzka praca przy nim ale jest fajna skończyłam kurs opiekunek i osób starszych oraz nie pełnosprawnych kurs jest UE w warszawie kurs ukończyłam u sióstr zakonnych czekam na widomosc na [gg] lub na emali [email] bardzo prosze o kontakt
a w tym roku dokładnie w grudniu kończe 20 lat lubie sport i muzyk lubie w czasie wolnym czytam książki lubie zwierzęta niewiem poprostu jestem zwykła dziweczyna nielubie alkoholu niepije i nie pale
aniu bo tak masz na imnie chyba bardzo mi zalez wiec prosze o szybki kontakt ja w piatek lece juz do cork
dzieki wielkie daj znac bo dzis jest wtorek i czekam
Kasiu przepraszam, ale nie mam internetu i sciagam poczte i inne wiadomosci tylko raz w tyg. Rodzinka jest zainteresowana; nawet bardzo. Podam Ci moj irlandzki nr i mozemy kontaktowac sie za posrednictwem smsow. To swietnie, ze jestes w Cork bo bedzie Wam latwiej . Ok moj nr [tel]. Ja pracuje w Cork wiec nawet mozemy sie spotkac. Jezeli bedziesz probowala sie skontaktowac ze mna to po godz 19. Czekam na odp. Pozdrawiam
Ups. Zapomnialam dodac, ze rodzinka chce Au Pair w miare mozliwosci szybko:-)
Dziewczyny nadal szukam Au Pair dla tej sympatycznej rodziny. Jak juz pisalam nie mam dostepu do internetu, ale podalam moj aktualny nr wiec zainteresowanych prosze o kontakt mailowy lub sms*owy.
Witaj, ja bylabym zainteresowana ale tak blizej nowego roku. jakbys miala jakas rodzinke dla mnie. Obecnie mieszkam w belgii, pracuje w maastricht z chlopakiem. On ma irlandzkie obywatelstwo i chcemy sie wkrotce przeprowadzic do irlandii. 2 lata bylam operka-londyn-anglia i holandia, oczywiscie polska tez.
Biegly angielski. [email] +31 626317595. Dzieki i pozdrawiam. Aneta
Czesc Aneta.
Jezeli jestes zainteresowana prosze przeslij na adres [email] list do rodziny napisany w jezyku angielskim opisujacy Ciebie, Twoje doswiadczenie/a z dziecmi i motywy dlaczego chcesz zostac Au Pair. Obiecuje pomoc. Jezeli Dave znajdzie odpowiednia osobe przed Nowym Rokiem to jestem w stalym kontakcie z wlascicielka agencji Kidz Au Pair mieszczaca sie w Passage West< co Cork; Irlandia>.Wiec mysle, ze nie bedzie problemow.
Biegla znajomosc jezyka angielskiego jest bardzo duzym plusem!
Czekam na list, ktory pomoze przyblizyc obraz Twojej osoby Davowi.
Dziekuje za zainteresowanie; znam ta rodzinke i szczerze polecam. Podkreslam,ze ludzie Ci szukaja Au PAir , a nie sprzataczke.
Sama przez rok bylam Au Pair i znam rozne historie.
Anteta czekam na kontakt.
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Praca za granicą