Dla Chlopaka w UK

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie,prosze was o pomoc czy mam jakies szanse wyjechac jako Aupair(Anglia).Czy jest jakis wiek okreslony?Bo nie wiem co mam robic,jak sie slyszy przez te biura to maja takie wymagania,pobieraja nie male pieniazki prawda?Bardzo prosze o pomoc moze cos mi doradzicie,albo slyszeliscie o jakiej rodzince.Bardzo bylbym wdzieczny o odpowiedz.
Serdecznie prosze was o jakas POMOC.Z gory dzieki
Szanse masz zawsze :) Ale raczej z tego co wiem ciezko jest facetowi znalezc prace jako au pair... rodziny boja sie oddac dzieci pod opieke faceta... i szczerze to im sie nie dziwie :D Probuj szczescia przez internet np au pair world, po co placic prywatnym agencjom za cos, co mozna zrobic samemu...
hej ja uwazam ze masz duze szanse... sprobuj www.greataupair.com jest tam duzo zarejestrowanych rodzin z ccalego swiata... rejestracja jest darmowa ale jezeli chcesz mozesz wykupic sobie membership pozwala on na wyslylanie emaili do rodzin prosto z tej strony... a no i strona jest wylacznie po angielsku... pozdrawiam i daj znac czy ci sie udalo
Bardzo dzieki za odpowiedz:)Ale niestety stronka jest po angielsku,moze byc ciezko az tak dobrze nie znam.Moje [gg] porozmawiamy i doradzisz mi.Prosze o kontakt.Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie