Au Pair

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Chciałabym wyjechać do Angli. Pracowałam już jako au pair we Francji, teraz chciałabym podszkolić angielski. Piszę już teraz ponieważ mogłabym wyjechać dopiero w okolicach lutego-marca a wiem że trudno jest w takim okresie znaleźć rodzinę. Może jednak ktoś mi pomoże :)?
Moja rodzinka podziekowala mi w polowie lutego a ja potem weszlam na www.aupairworld.net i zglosilo sie do mnie tyle rodzin ze bylo w czym wybierac. Zalozylam tez swoj profil w innych agencjach ale z nich praktycznie nie korzystalam bo aupair world mialo dosc bogata oferte wiec ty sprobuj tak samo a na pewno jakas rodzinke znajdziesz. Mnie bylo o tyle trudniej ze mialam bilet do Polski na 10 dni (Od7.04 do 17)i rodzine znalazlam mimo wszystko:)
To nieprawda ze w tym czasie trudno o rodzine. Kazdy czas jest dobry, rodzin jest duzo, a zatem do dziela:)
Trzymam kciuki:)
ja też znalazłam rodzinke przez tą stronke:) wydają się ok, ale wszystko się okarze na miejscu xD no i 30 maja lece do Holandii:D
dziewczyny powiedzcie mi czy same szukacie rodzin po ich profilach, czy czekacie, aż sami sie odezwą?
Ja tez juz jestem zalogowany - zobaczymy co będzie dalej ;/
Witam szukam au-pair do dwóch dziewczynek , Louise ( 2 latka) , Stella ( 6 miesięcy), rodzina mieszka w Retrenchament 2 km od Knokke w Belgii, Mama dzieci posiada pensjonat nadmorski, a tata restauracje, pensjonat jest połączony z domem, więc zawsze będziecie razem, praca jest dla studentów chcących się nauczyć języka do wyboru : angielski, niderlandzki lub francuski, au-pair to praca na zasadzie wymiany studenckiej, dzięki której możesz dużo zwiedzić i się nauczyć, drobne prace porządkowe przy śniadaniach w pensjonacie ( wycieranie talerzy), i odkurzanie , płatne wakacje, kieszonkowe, zwrot kosztów dojazdów, 2 dni wolne, i dużo opalania się na plaży w knokke., gdyż pensonat przyjmuje gości do 12 a potem z mamą jedziecie na zakupy, lody itp.
Wymagania : uczciwość, odpowiedzialność, usmiech na twarzy, i podstawy języka angielskiego, lub niemieckiego, niderlandziekiego, francuskiego.
Proszę o aplikacje osób które moga wyjechać 1 czerwca do ostatniego sierpnia.
Witam bardzo serdecznie
mam 20 lat jestenm studentka pielegniarstw na 1 roku i chciałabym wyjechac za granice na czas wakacjii do opieki nad dziecmi -wyjazd od lipca do wrzesnia ,znam tylko podstawy jezyka ale jestem ambitna i dosc szybko sie ucze jezeli ktos by byl zainteresowany to oto moj email; [email]
nie chce rozwiewac twoich nadzieji ale jesli zamierzasz pracowac jako opiekunka tylko przez 3 miesiace i to w okresie letnim to musisz zaczac szukac tej pracy conajmniej w lutym-marcu.... no chyba ze sie trafi jakas okazja:p :>
witaj, jestem zainteresowana, mieszkam 20 min. samochodem od belgii, i akurat zaczelam szukac pracy. Moje namiary +31 626317595, skype annette9, [gg] . Czekam na odpowiedz. KOMUNIKATYWNY ANGIELSKI, DUTCH I NIEMIECKI. pOZDRAWIAM SERDECZNIE.
BYLAM 3 RAZY AU-PAIR-LONDYN, HOLLAND-NOORD BRABANT-MOERGESTEL I BREDA. POSIADAM REFERENCJE. WIEC CZEKAM NA ODPOWIEDZ.PA PATI
Temat przeniesiony do archwium.