bardzo pilne !!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

przeczytałeś w angielskiej gazecie artukuł, którego autor twierdzi, że młodzi ludzie nie są zainteresowani tzw. kulturą wyższą ( zwiedzanie muzeów, chodzenie do teatru, chodzenie do opery) napisz list do redakcji gazety w którym;
*podasz datę opublikowania artykułu i nazwisko jego autora
*zaprezentujesz dwa przykłady zachowań młodych ludzi , które potwiedzają wyrażoną w artykule tezę
*przywołasz dwa przykłady zachowań młodych ludzi, które przeczą tezie artykułu
*podziękujesz za opublikowanie artykułu i zachęcisz innych czytelników do wyrażania swojej opini na jesgo temat
Czekamy na Twoj wklad. Chociaz mininum. Nikt nie oczekuje tutaj elaboratow
chodzio o to żę ja nie umię angielskiego :/ bardzo bym chciała coś napisać ale po prostu nie umiem zaczełam tłumaczyć na słowiku ale wszło mi kali jeść kali pić :?
to co robilas do tej pory, skoro to jest zadanie dla kogos, kto sie uczy juz od roku
to pomożę ktoś ???
Jaki to bedzie mialo sens ze ci ktos napisze? Dostaniesz stopien i dalej nie bedziesz umiala. I to bedzie dotad dopuki sama nie sprobujesz. Moze na innych forach ci napisza, chociaz watpie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa