Błagam pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o pomoc, mam problem z przetłumaczeniem tego na język angielski:

Sue Townseend to brytyjska pisarka urodzona 2 kwietnia 1946 roku w Leicester,
autorka popularnych książek o Adrianie Mole'u. W wieku piętnastu lat porzuciła szkołę .Pracował m.in. w sklepie ,w warsztacie samochodowym i w fabryce .Mając
osiemnaście lat wyszła za mąż .W 1999 roku lekarze wykryli u niej cukrzycę,
z powodu której straciła wzrok. Części, które ja czytałem to. Opowiadają o zakompleksionym nastolatku , który poryka się z codziennymi problemami.
Bardzo zachęcam do czytania książek tej autorki
hej!mozemy Ci pomoc, skontaktuj sie ze mna na maila: [email]
Na wstępie powiem, że u mnie kiepsko z czasami ;) I ja bym napisała to tak :P

\Sue Townseend is british writer, she was born 2nd April 1946 in Leciester. She is author of popular books about Adrian Mole. When she was 15, she desertsed school. She worked in shop,manufactory? and in factory. When she was 18 years old, she married. In 1990 the doctors detected in? she diabetes. So she losted seeing. Parts, which i read, relate about teengear, which grapples with daily problems. Icountenance to read her books.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego