Streszczenie tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Czy ktoś mógłby streścić w kilku zdaniach ten tekst?
http://www.economist.com/world/mideast-africa/displaystory.cfm?story_id=12436181

Byłbym dozgonnie wdzięczny :)
Ty chyba żartujesz. Przyzwoite streszczenie tekstu zajmuje dużo czasu. Naprawdę myślisz, że znajdzie się jakiś frajer na forum, który to zadania za Ciebie zrobi, bo Tobie się nie chce?
To co, nie pomożesz mi?
A jak juz napisze streszczenie to mi sprawdzisz?
Nie wiem. Ja za chwilę wychodzę i nie wiem, o której wrócę. Może ktoś inny tu będzie i Ci sprawdzi? Jeśli to na jutro, to trochę późno się za to zabrałeś.
Nie, nie na jutro, to na środe. Tylko mam jeszcze duzo wiecej do zrobienia, liczylem ze moze ktos sie znajdzie kto by mi pomogl. W takim razie jak napisze to wrzuce do oceny i licze na pomoc :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa