mój list do native speakera

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo bym prosiła o przetłumaczenie tego tekstu. Chciałabym odpisać native speaker'owi - Amerykanowi mieszkającemu w Hiszpanii a nie mam za bardzo czasu.

Cześć ....!

Nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo ucieszyłam się, kiedy zobczyłam twoje maile w szkrzynce odbiorczej. Już od miesiąca planowałam napisać do Ciebie, ale mnie ubiegłeś. Wszystkie weekendy mam pozajmowane gdyż uczę gry na gitarze a mojego przyjaciela przygotowuje do matury rozszerzonej z angielskiego, gdyż zdecydował się iść na prawo.Bardzo dziękuję Ci za przesłane zdjęcia. Jesteś świetnym fotografem skoro udało się Tobie zrobić mi ładne zdjęcie ;) Śmieję się, patrząc na moje rude, farbowane włosy, które już dawno odeszły w niepamięć. Często wspominam sobie te wakacje i bardzo bym chciała jeszcze raz posłuchać Twojego śpiewu ( Twoje wykonanie " Dream a little dream of me' było niesamowite) czy gry na skrzypcach. Jesteś przemiłym człowiekiem i nie ma się czemu dziwić, że budzisz tak wielką sympatię wśród ludzi. Szczęśliwego Nowego Roku!
Hi, ...!

You can't imagine my happiness, when I saw your e-mails in my inbox.
I've been planing to write to you for one month, but you beat me to it.
I am busy for all weeks, because I teach playing the quitar and
I am preparing my friend for the high school finals. Thank you for sent
pictures. You must be a great photographer, if you took me a nice photo.
I'm laughing, when I see my red and dyed hair, that fell into oblivion.
I often remember these vacation and I relly want to listen to your singing
(your performance of 'Dream a little dream of me' was amazing) or playing
the violin. You are delectable person and it is no wonder,
that you arouse liking among people. Happy New Year!
karcio-
wiem, ze chciales odrobic prace za lenia, ale nie wszystko jest ok.
A co jest źle?

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia