POMOCY!Musze napisac News report..

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bede bardzo wdzieczna jesli ktos zechce mi pomoc przy napisaniu wypracowania na temat "Suitcase full of jewellery found by teenagers"
Niebardzo jestem pewna swych mozliwosci i nie mam pomyslow w ogole co pisac:(
mile widziana historia badz pomysly chociaz po polsku, mnie bra wyobrazni:(czekam cierpliwie dodam ze praca jest na poniedzialek.pozdrawiam zdesperowana mysia;**
no wersji może być mnóstwo; wybrali się na wakacje i nurkowali; urządzali pogrzeb chomikowi;) i kopiąc w ziemi przypadkiem natrafili; poszli na wycieczkę do lasu i znaleźli w haszczach ;D
;)no tak co fakt to fakt, wziela mnie wena w sumie i zaraz po napisaniu posta cos tam sama wymyslilam i napisalam ten news report wiec moze teraz ktos moze mi go sprawdzic..hmm

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie