Artykół po angielsku

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam do napisania artykuł. Mam podany początek i koniec. Moim zadaniem jest napisać środek artykułu. Tytuł: Healthier than ever before!

Początek tego artykułu jest następujący: Wheydo the older generation complain that we young people eat the wrong food, take no exercise, and don`t look after our bodies? In fact nothing could be further from the truth.

Koniec: Better education, more nourishing food, more intensive and varied exercise, medical advances - no wonder we`re going to be the healthiest generation ever!

Bardzo proszę o pomoc! Mam to oddać 15.12.2009
Sprecyzuj proszę jakiej pomocy oczekujesz. Z góry zakładam, że nie liczysz na to, że ktoś to za Ciebie napisze.
pomoc - w jez. polskim teraz znaczy - odwal to za mnie, bo mnie sie nie chce i mam inne wazniejsze obowiazki jak jakis tam goopiii angielski.

« 

FCE - sesja zima 2009

»

Inne