listening wersja A

Temat przeniesiony do archwium.
Uff nareszcie juz po.Moge powiedziec ,że ta wersja nie była nawet taka trudna.W I części jak dobrze pamiętam było o facecie i ogólnie o jego pracy.Słówka jakie powinny??? być ;P to (nie w kolejności):
sport and beach (cloth),Canada,outdoor clothing,7 milion,safety,public relations --> ale tego ostatniego to nie jestem pewna.
W drugiej części był tekst o ogólnie zwiedzaniu.Był słuchany tylko raz.Słówka,które w miarę pamietam to:hill side,300,17,ancient building,Romans.
W trzeciej cz. był tekst A,B,C,D do wyboru ogólnie o szkolnictwie.
W czwartej podzielonej na dwie części,która sprzysporzyła mi najwięcej problemów był topic o wakacjach.Część druga dużo łatwiejsza od pierwszej.
Życzę powodzenia i pozdrawiam
porazka!!!!!!!!!!!!!
trudne bylo :/
To przypadkiem terminy listening nie są tylko 11 i 18 czerwca???
też myślałam że listeningi są w niedziele...
hej ja zdaje jutro w koszalinie..strasznie sie boje mam listening i speaking pozniej ( tez 11) ...wiecie moze czy te listeningi powtarzaja sie tak samo jak speakingi?
ej sluchajcie co to znaczy ze sa rozne wersje listeningu??(A,b,c) czym sie roznia? sa zupelnie inne czy roznia sie kolejnoscia odp czy jak to jest..napiszcie please.
ej ludziska a powiedzcie mi moze ktos juz zna odp z wersji B lub C???
zdaje sie ze ten ktoś sie pomylił ja zdaje CAE i odpowiedzi które ten ktoś zamieścil są z dzisiejszych słuchanek z CAE mozecie sobie tam zajżec i porównać
Temat przeniesiony do archwium.