pisemny 13.06.06

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 124
Następnie muzyk z listening Part I - lack of qualifications?
Widzę, że totalnie mieszali z różnymi wersjami. Butterfly były w Polsce z rabbitami w Part I!!!
ja odpowiedzialem ze yyy jak to ujac, no ze nie dotrzymal obietnicy danej matce
Wyjaśniam,że listening ma wersje od A do F. I wy mówicie każde o innej, stąd na pewno ich nie porównacie...
Czy w Part III miałeś o fryzurach? Jeśli tak to może coś pamiętasz , bo tu ludzie mają straszne zaniki pamięci.
jak narazie wszystko sie zgadza tylko tych krolikow nie mialem
jo5 zaufaj mi wiem co robię
hym, o fryzurach ? a cos dokladniej bo tego nie kojaze
axle, jeszcze w Part I była jakaś dziewczyna (wycieczka na wieś) , bała się krów naprawdę?
ja mialem o polowaniu i klusownictwie co speakerow trzeba bylo wybrac co ktory mowi w jakiej kolejnosci
odnośnie fryzur nie znam zbyt dużo szczegółów i to mnie martwi.
hehe zajebiste byly te teksty :)

nom, bala sie krow i odpowiedz byla ,,embarest,, - bo trzeba bylo odpowiedziec jak sie czula rozmawiajac o tym z matka przez telefon
o kłusownictwie Part III hmmm a to niespodzianka! Podaj więcej szczegółów jak możesz
Ale z tym kłusowaniem to mnie zbiłeś z tropu. Pierwszy raz ktoś wspomniał o tym.
tego to Ci nie powiem bo bylo bardzo powalone, ogolnie musialas wybrac od A do F i jedno bylo zbedne, wiem ze bylo tam jedno o gosciu ktory ma dosyc juz pracy jako fotograf i teskni za zyciem w miescie, jedno bylo z babka ktora caly czas boi sie ze cos ciekawego ja ominie i dlatego siedzi godzinami w buszu, inna byla swiadoma tego ze to jest niebezpieczne bo jak tygrys by ja uslyszal to by bylo po niej... ogolnie wszystko bylo na jedno kopyto o zawodzie fotografa w dzungli
Axle dzięki ci i dobranoc...
Dzieki jeszcze raz, trzymaj kciuki sobota, niedziela zdaję wszystko w Bydgoszczy. Wow!
nie ma sprawy, tez ide zaraz spac
caly Wołomin i London trzyma kciuki :)
Zapomniałam wszystkim ogłosic , że dziś są moje urodziny. Sorry, że tak publicznie się chwalę. Juz spadam
dama 100
Many Happy Returns of the Day.
pisałam w kolejności:
reading
1/2 h przerwy
writinh
1 h przerwy
use of english
Pamiętasz coś więcej? Word formation jakie wyrazy?
Kolega alex twierdzi ze w word formation od RELAX powinno byc relaxing..a nie przypadkiem relaxation????Ej piszcie wszystkie odpowiedzi jakie pamietacie
właśnie właśnie my dear fellow, ja też napisałam relaxation, a tu wszyscy w kółko relaxing. przecie to rzeczownik musiał być
poza tym dałam unhealthy, losing, variety zmieniłam w ostatnim momencie na variation, co nie było zbyt rozsądne, enthusiastic, regularly... może jeszcze coś sobie przypomne
aha, a co do transformacji - dwie mi sprawiły problem. jedna z tym much - wykombinowałam jakoś tak - much more to peter's surprise... przyznaję że chyba nie brzmi najlepiej. druga - chodziło w niej o to, że jakaś firma kupiła sklep i trzeba było wykorzystać "over" najprawdopodobniej by zastąpić "bought" jakimś phrasal verb. dałam carry over, nie wiem skąd to się wzięło w mym umyśle. nie ma w słowniku, więc może docenią choć kreatywność? ogólnie transformacje nie były straszne, nie bójcie się robaczki. nikt natomiast nie pisał jeszcze nic o tekście z błędami do poprawienia. wiem, że skreśliłam jakieś there, plan i 4 razy zaznaczyłam, że nie ma błędu... nie wiem czy komuś te moje bezsensowne wywody się do czegoś przydadzą, ale sami prosiliście. pozdrawiam
a pamietasz moze jeszcze jakies inne transformacje?
też mam relaxation
wiesz że ja też jak ostatni głupol zmieniałam variety na variation - skad mi się to wzięło to nie wiem, dopisałam jak już cały test przenosiłam na arkusz odpowiedzi
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 124

« 

Pomoc językowa