Statements of Results-macie już??

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 61
poprzednia |
Siemka! Mam pytanko do wszystkich, którzy zdawali w tym roku FCE!! (sesja letnia) Macie już Statements of Results??
And, what was Your results??:))) I have 'B':))))))))))
wciąż czekam i nie wiem czy moge sie już cieszyć z wyników zamieszczonych w necie...bo jesli ktos sie pomylił przy umieszczaniu...:|
Ja teę jeszcze jestem sceptyczna i nie cieszę się na zaś, co więcej--->nikomu z bliskich jeszcze nie powiedziałam o tym wyniku, bo czekam na Statement...
Myślę jednak, że nie się nie mylą...
Ja najpierw otrzymałam statement dlatego też nie miałam obaw :) Ale gdybym miała polegać tylko na wynikach w necie, to cieszylabym się, ale już pewnie z większym dystansem. Zresztą, ja i tak ciągle się zastanawiam czy nie pomylili moich wyników - poszło mi coś za dobrze ^^

PS W Łodzi listy przyszły nawet wcześniej niż wyniki z neta.
Ja sprawdzilam z necie i mam A ale wierzyc mi sie rowniez nie chce :D Wiec czekam sobie z niecierpliwoscia na statement of results... :D
no wlasnie tez mam A i trudno mi w to uwierzyć:P ktoś z Was zdawał w Bydgoszczy i ma juz wyniki?
hej gratuluje wam. a ja nie zdalam. na necie wynik D, do domu tez tak mi przyszlo.. a poza tym kartka ze gratuluja pozytywnego wyniku i zapraszaja po odbior dyplomu... o co chodzi?? powie mi ktos?? dzieki z gory
Ale nie siejcie paniki. Czy ktoś dostał kwiciorek inny niż wyniki w necie? Osobiście to nie słyszałem o takim przypadku. Jesli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu. A przy okazji, czy któś z Radomia otrzymał juz pisemne potwierdzenia wyników?
Pozdrawiam wszystich.
Ok,czyli rozumiem, że w Łodzi już doszły. A czy ktoś wie, a propos wyników w Kielcach???
pozdrawiam;*
Kurczę,sprawdzam wyniki dosłownie co godzinę! Az nie chce mi się wierzyć, ze mam B...
a z jakiego miasta jesteś?
Z wpisów z zeszłego roku wynika, że niektórzy czekali na wyniki nawet w drugiej połowie września :|
Ratal, u nas wczoraj zaczęli rozsyłać. Więc pewnie dojdą jutro.
Ktos wie cos o Warszawie?Ja zdawalam przez szkole i jeszcze nic nie przyszlo..Po tym co mowicie az sie boje ze moga mi moje B zabrac:)
Ok dzięki, poczekam więc cierpliwie :)
też zdawałam przez szkołę i zastanawiam się kiedy powterdzenie internetowych wyników dotrze do mnie i innych z Kielc..
Ja zdawałam w Wawie przez szakołe i też jeszcze nie dostałam. Nie moge się ich doczekać. Powinni sie pośpieszyć.
radziłbym uważać i nie nrać na poważnie wyników ze strony BC właśnie dostałem Statements of Results na którym pisze że zdałem na A w necie pokazywało mi że dostałem E. Nie chce nikogo zasmucać ale możliwie że sie przedwcześnie cieszyli.
Pozdrawiam.
Super.. to się właśnie zaczynam denerwować, mam nadzieję, że wysłannik poczty polskiej zaszczyci mnie dzisiaj swoją obecnością...
Hej, też teraz zaczynam się obawiać, bo jak przyjdzie mi pocztą że wcale nie mam B...!:( A właśnie-zanim dostanę SoR to powiedzcie jakie oceny macie za poszczególne części, wiem że są exceptional ,good ale reszta jakie są?
E w necie a A na sor? koho ty chcesz tutaj nabrac:|
Kto uwierzy w takie coś ? A swoją drogą byłby to skandal.
Ja zdawałem przez szkole i jeszcze nie dostałem wyników, chyba będę musiał się wybrać do tego całego British Council....
Coś nie chce mi się wierzyć w tę pomyłkę. Chyba chodzi tylko o podgrzanie atmosfery :-)
ja dzis dostalam i zdalam!!!!ale radocha!!!!tym bardziej ze szlam na zywiol!!!pozdrawiam serdecznie wszsytkich z deszczowej UK!!!
No, mam już SoR i jest dokładnie taki jak w necie - czyli zasłużone "C".
Cały Radom już ma wyniki.
Te uwagi powyżej o pomyłkach to zwykły bajer.
Pozdrawiam załogę FCE :)
Zdawałam przez szkołę i dzis dostałam SoR. Tylko nie wiem kiedy mogę odebrać certyfikat... :/ dostawaliście jakieś oddzielne informacje kiedy i gdzie mozna go odebrać, czy coś było na SoR? (ja nie widzę... :/)
czy ktoś kto zdawał indywidualnie w Warszawie dostał już pocztą SoR? Czekam i czekam i doczekać się nie mogę:-(
myślcie sobie co chcecie. mój kumpel też miał w necie E a zdał na A. To nie żaden bajer. po prostu system informatyczny BC jest widocznie wadliwy. nikogo nie nabieram bo jaki miałoby to cel.
Pozdrawiam
bujac to my ale nie nas
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 61
poprzednia |

« 

Pomoc językowa