Reading, Writing i UoE

Temat przeniesiony do archwium.
Podobno dzisiaj w Krakowie i Warszawie ludzie pisali FCE. Czy juz napisaliście??? Jak było??? Co było ;)???

A i jeszcze jedno, czy jeśli nie zdaje w Wawie ani w Krakowie (w Płocku), to czy bedzie ten sam egzamin? Jak bylo np. rok temu?
Zerkinj, prosze ,na post pod twoim postem. Troszeczke napisalam o dzisiejszych egzaminach.
Dobra ,wiem co było na writingu, a co z readingiem i use of english??
Reading przy odrobinie skupienia nie był trudny, ale mnie zmylił trochę tekst o misiach koala no i tekst o "hemp" (roślinka, której znaczenia) niestety nie znałam, ale myślę, że reading nie był trudny. W Sue of English bardzo prosta part 2 (czyli zapełnianie luk). Osobiście poległam na słowotwórstwie, bo dobór wyrazów był trudny, ale miejmy nadzieje, że nie będzie źle :)
z tego co wiem, hemp to konopie ;)

ja zdaję w sobotę i mam nadzieję, że też będę mogła napisać potem, że był łatwy :D
w dodoatku jest to konopie indyjskie, chociaż częściej stosuje się nazwę "cannabis"
>Podobno dzisiaj w Krakowie i Warszawie ludzie pisali FCE.

:O To dziwne. Ja zdaję w Krakowie i mam datę na 16. :O
a czy pamiętacie słówka ze słowotwórstwa i konstrukcje w transformacjach???
a może ktoś coś powiedzieć na temat use of english? jaki był poziom trudności i konstrukcje w transformacjach? pozdrawiam
Ja zdaję w Radomiu i też mam reading, writing i UoE w sobotę 16.06 a listenig w niedzielę 17.06
ja najbardziej poleglam na readingu o koalach no i przy tej historyjce z obrazem tez nie bylam zbyt pewna niektorych pytan.. A jesli chodzi o use of english to calkowita tragedia dla mnie to error correction :/ no ale badzmy dobrej mysli... a jesli chodz o transformacje to w sumie nei byly takie trudne... nie moglam rozgryzc dwoch lub trzech wiec costam pozmyslalam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę