The most difficult paper ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jak część w sesji letniej była waszym zdaniem najtrudniejsza i dlaczego ?
Pozdro4all
Co prawda nie widzialam jeszcze swoich wynikow z poszczegolych czesci, wiec nie wiem tak dokladnie co i jak mi poszlo, ale moje odczucia byly takie, ze listening oraz reading byly trudniejsze od pozostalych czesci - przynajmniej dla mnie. Pozdrawiam:)
Mi najsłabiej poszedł writing, choć tuż po oddaniu pracy byłam z niego nawet zadowolona, a najlepiej listening i speaking
moim zdaniem najtrudniejszy byl listening, ale to pewnie jeszcze zalezy na ktora wersje sie trafilo, najlatwiejszy reading jak zawsze dla mnie :) Pozdro
Najtrudniejszy był w sumie Listening, chcoiażmi najgorzej poszedl reading.
Dla mnie najtrudniejszy chyba był speaking, wszystko działo sie tak szybko, nie było czasu na zastanowienie. No i na próbnym egzaminie speaking był jedyną częścią z której miałam mniej niz 60% - tak się jakoś zestresowałam i bałam sie aby na egzaminie nie zrobiło mi się tak samo. A reszta miałam wrażenie nie była taka zła.
Nie będę inna-listening;) za mało czasu na zastanowienie,i dużżży stres,bo tę częsc zdawałam jako pierwszą. A najprostszy był dla mnie writing, głównie dlatego ze na kursie pisałam po 2 wypracowania/raporty/listy etc na tydzien:)
Według mnie najtrudniejszą częścią był listening. Pomimo że rozumiała co jest nagrane na CD to nie mogłam w żadnym razie dopasować niektórych odpowiedzi. Na drugim miejscu na mojej czarnej liście znajduje się use of english, w którym zrobiłam mnóstwo koszmarnie banalnych błędów. Najważniejsze, że mam to już za sobą. Teraz jeszcze tylko za rok matura a potem CAE
Sadzac po wynikach ktore dostalam to najlatwiejsza czescia byl dla mnie:

1. Use of English, potem:

2. Listening, nastepnie:

3. Speaking, dalej:

4. Writing, i najgorzej- najtrudniejszy byl:

5. Reading (tak przeczuwalam).

Koncowy wynik: B!!! ;)
Temat przeniesiony do archwium.