Uważam, że FCE zdane na C to zawsze ZDANE !
Wiadomo, że każdy chciałby zdać jak najlepiej, ale czy zda na C czy B czy A
fakt jest taki, że egamin jest zdany !
Założyłem po to m.in. żeby wszystkim, którzy zdali (obojętnie na jaką literkę) pogratulować, a dla tych, którzy nie zdali respect! i życzę zdania tego egzaminu na A w następnej próbie !
Sam będę podchodził do FCE i wiem, że mój geniusz ;) nie pozwoli mi dostać pozytywnej oceny.
Pozdrawiam !
[konto usunięte]
17 sie 2005
po cholere mu zwracałeś uwage ze zalozyl nowy temat??????!?!!!!!!!!?
co ty se myslisz. ze jestes najmądżejszy na świecie? i jeszcze tak autorytatywnie "tylko powiedz mi..." jakby to byla jakas gafa albo cos takiego. gdzie jest napisane ze nie mozna zakladac obojetnego nowego tematu. odpowiedziales tak, jakbys chcial kompletnie zmieszac z blotem przedmowce i sprowadzić go do parteru. a tak poza tym to dlaczego uwazasz to za zly odrebny temat???????????
[konto usunięte]
17 sie 2005
DO REVANA!!!!!!!!!!!!!!!! w jakim niby temacie mialoby to sie znalezc??????????????????????????????????????????
[konto usunięte]
17 sie 2005
Nie chce sie wtracac ale byl juz temat nie wiem czy powiem dokladnie taki sam: "Czy C z FCE to dobry wynik" i to calkiem niedawno.
No ale w sumie nie jest zabronione zakladac nowych tematow;] Jak komus sie one nie podobaja to nie musi sie na nie wypowiadac i juz;]
Tez uwazam ze C to dobry wynik. Kazdy pozytywny wynik jest ok. Chociaz wole moje B;]