FCE sesja zima 2010

Temat przeniesiony do archwium.
czesc. Jakie sa Wasze odczucia po pisemnym FCE w sesji zima 2010?Jak dla mnie reading i listetning byl bardzo trudny:(mam przeczucie,ze niestety nie zdałam:((
zgadzam się, listening to była jakaś porażka, reading też nie za ciekawy.. a jak tam uoe, pamiętasz coś jeszcze?
Listening nie był taki zły - part 1 trudny. Reading - kilka pytań, gdzie musiałam zgadywać, w part 1 i 3. Writing nie był taki zły. Nie mogłam zdecydować się, który wziąć temat w part 2, w końcu pisałam letter of application, bo był chyba najprostszy. Use of English - dość prosty, chociaż w word formation napisałam achievment zamiast achievement ( zaliczą? ) i w part 1 (to o tym mieście, Chicago chyba) było ciężko szczególnie te środkowe pytania. Najmilej wspominam speaking, który miałam dzień po częściach pisemnych. Obrazki dość łatwe to opisania, atmosfera przyjemna. Niepotrzebnie się denerwowałam. Mam nadzieję, że zdam :)
edytowany przez coccorocco: 14 gru 2010
Hej. Wiecie kiedy będą wyniki? Bo już nie moge się doczekać. I czy oni przysyłają list czy trzeba sprawdzać na tej stronie?
edytowany przez akkarinka: 21 sty 2011

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie