mam 15 lat i 10 miesiecy, ucze sie od 3. klasy podstawowki, zdawalem w tej sesji letniej. zaluje tylko ze FCE nie zwalnia z matury.
[konto usunięte]
23 cze 2005
Mam 27, zdawałam teraz w sesji letniej, mam nadzieję że będzie ok. Angielski miałam już w podstawówce (równolegle z rosyjskim - moja szkoła byla postępowa:) Wiek ok. 30 to świetny okres na naukę języków - wiem, bo z wykształcenia jestem językoznawcą, do tej pory zdołałam opanować ros., słowacki, serbski i bułgarski. Pozdrawiam wszystkich "dziadków" i dzieciaki!
Mady
23 cze 2005
Ja 15, rocznikowo 16, angielskiego uczę się od 3. klasy podstawówki
[konto usunięte]
23 cze 2005
no, no 15, 16, 18 to sukces, tylko podziwiac, gratulacje! , to dobrze wrozy na przyszlosc...ja niestety w tym wieku nie mialam takiej pasji do nauki,
Pozdrawiam wszystkich maniakow jezykow obcych!
Ciao
[konto usunięte]
24 cze 2005
28, jestem taki leniwy, że dopiero jak pracodawca zaczął płacic za kurs i egzamin, to się zebrałem w sobie i zdałem (lub nie) teraz w czerwcu, więc młodsze kolezanki i młodsi koledzy nie ma co się az tak spinać :-) (chyba że jak pójdziecie do pracy to wygryziecie nas nieuków)
[konto usunięte]
25 cze 2005
a ja 19...
w zeszłym roku po prostu przegapiłem zapisy ;P
[konto usunięte]
25 cze 2005
hi hi ja mialem 18 miesięcy jak zdawałem........, sorry ale skończmy tę bzdurną dyskusję, wydaje że każdy wybiera dla siebie najdogodniejszy czas na zdawanie, a licytowanie się wiekiem - kto najmłodszy świadczy tylko o niedojrzałości uczestników, wydaje mi się że ci nastolatkowie powinni się wstrzymać i zdawac dopiero CPE bo nie tracić pieniadzy rodziców, w tej chwili FCE do niczego się nastolatkowi nie przyda - chyba że do licytowania sie z rówiesnikami, pozdrowienia
ale wy pierdoły opowiadacie. Pewnie prawie nikt nie zdał mając 16 lat:) hehe
misza_kid
04 lip 2005
miałem 10 lat... ;)
Tomasz_wwa
06 lip 2005
A ja mieszkam w anglii od miesiaca i ucze sie w tempie przyspieszonym nauczylem sie w miesiac 500 slow, gorzej z gramatyka :( Tez zamierzam zdac jkis egzamin tutaj za rok moze. Ale anglicy nie mowia gramatycznie i wiekszosc z was by sie bardzo zdziwila przyjezdzajac tu i slyszac od kazdego inny akcent i skroty przez nich stosowane.
Milej nauki