Jak szybko potrafisz pisać na klawiaturze!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Ostatnio natrafiłam na bardzo fajna stronke: http://2addicted.com/words
Jest tam fajna flashowa gierka, ktora polega na wpisywaniu przelatujacych wyrazow. Niestety a moze "stety" nie ma wyboru polskich slow, ale sa angielskie, przy polskich mozna bylo by sobie powykrecac palce. Można sobie poćwiczyć pisanie wyrazów po Angielsku.
heh fajne :DD, ale nawet się nie przyznam jaki wynik miałem:((. kurde musze poćwiczyć bezwzrokowe piasnie
:DDD

fajne, chociaż wyżej niż na 105 miejsce to nie udało mi sie dostać - muszę poćwiczyć:)
574 moj nic warburgg_POLAND. W last 24 hours 141 miejsce. W sumie jak bym znal te wszystko slowa angielskie i pocwiczyl to bylo by wiecej. A ze jest topic o pisaniu na klawiaturze to polecam mistrz klawiatury II. Sam sie z niego uczylem z bardzo dobrym skutkiem :) Nie jest latwo potrzeba okolo 2 miesiecy na sama (bardzooooo niezgrabna jeszcze) obsluge bezwzrokowo klawiatury w tym programie a potem to juz minimum okolo 1 roku zeby dojsc do wmiare szybkiego pisania. Potem juz tylko pisac pisac az dojdzie sie do perfekcji :) i jest to po prostu zajebiste :) Teraz juz w mistrzu klawiatury mam ponad 400 znakow na sekunde i wiem ze nie wielu ludzi to potrafi nie majac pojecie jak to ulatwia zycie :) i jaka frajda.

PS
pozdro dla wszystkich piszacych bezwzrokwo jak ja czy la belle :).
this is the ' English only forum ' you stupid polaks so stop writing in your creepy language
potwierdzam jeśli chodzi o mistrza klawiatury - też się z tego uczyłam:))

ale mnie gubią błędy i dlatego rzadko mam większą szybkość niż 330-350 znaków na minutę
http://games.yahoo.com/games/downloads/tps.html ;)
Witam, ja też uczę się na mistrzu klawiatury, ale dopiero od około miesiąca. Zaczynałem na darmowym programie konrada. Tak więc ja ćwicze dokładnie od 75 dni i moja szybkość na mistrzu klawiatury z polskimi znakami wynosi w tej chwili 350-380.
a skąd wziąć tego mistrza darmowego?
mój kot ma dużą szybkość pisania ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą