Poszukuję książek o kulturze i historii (UK & USA)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :)
Szukam książek o historii i kulturze angielskiej i/lub amerykańskiej. Szczególnie interesują mnie pozycje: 'Spotlight on Britain', 'Spotlight on America', 'Britain in Close-up', 'America in Close-up', 'An Illustrated History of Britain' oraz 'An Illustrated History of the USA'. Oczywiście jeśli ktoś dysponuje innymi książkami o podobnej tematyce to również mnie one zainteresują. Jeśli ktoś by potrzebował to mogę podać linki do "An Outline of English Literature' i 'An Outline of American Literature'. Linki te pochodzą ze strony englishtips.org.
Pozdrawiam serdecznie!
hejka! bardzo chtnie sprzedam książki z kultury- BRITAIN IN CLOSE-UP a także BRITAIN- the country and its people: an introduction for learners of English- James O'Driscoll. pierwsza nie jest zniszczona ale używałam ją do egzaminów a ta drugo jest zupełnie nowa. nawet nie pobrudzona moze z 3 razy otworzona. kupiłam ją w księgarni lingwistycznej za 47 zeta. chętnie sprzedam. moj kontaktowy tel 889 369 170 mozesz napisać eska a odpiszę.
ania;)
aa i jeszcze coś, ja szukam materiałów i notatek z historii literatury amerykańskiej bo zaczynam w przyszłym roku. może posiadasz lub znasz kogoś, kto sprzeda lub pożyczy do skserowania
ania;)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia