Nauka i praca w Anglii.

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym na 3 może 4 miesiące wyjechać do Anglii, przede wszystkim podszkolić język, zatem moim priorytetem jeszt szkoła. Chciałabym jednak w miarę mozliwości znaleźć jednak pracę, któa pozwoliłaby mi wyżyć na miejscu, nie zależy mi na odkłądaniu kasy. Nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać, bo ciężko mi w Internecie wśród ofert róznych szkół znaleźć. Czy ktoś może był w Anglii na takich zasadach? Mógłby polecić jakąś szkołę czy biuro, któe organizacją takich wyjazdów się zajmuje. Będę wdzięczna za wszelką pomoc.
Najpierw przegoogluj wszystkie fora i dowiedz sie jaka jest situacja z praca.
usisz tyle zarobic zeby siebie utrzymac, wynajac miejsce i oplacic rachunki. A teraz - ktory pracodawca bedzie szukal kogos na 3 albo 4 miesiace?
Cytat: terri
A teraz - ktory pracodawca bedzie szukal kogos na 3 albo 4 miesiace?

albo: czy zdążysz pracę w 3 miesiace znalezc?
Cytat: terri
A teraz - ktory pracodawca bedzie szukal kogos na 3 albo 4 miesiace?

Nie mówić pracodawcy, że jest się dostępnym tylko 3-4 miesiące. W kawiarniach, hotelach, sklepach rotacja pracowników jest tak duża, że pracodawca się tego spodziewa.
>>>Nie mówić pracodawcy, że jest się dostępnym tylko 3-4 miesiące. W kawiarniach, hotelach, sklepach rotacja pracowników jest tak duża, że pracodawca się tego spodziewa.
...tak, tylko najpierw trzeba gdzies mieszkac, a part-time jobs takie w kawiarniach, hotelach, to juz sa obsadzone przez anglo-jezycznych ludzi. To juz nie te czasy, ale moze sie udac.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia