Ja też się zgłaszam :)
Z Wrocławia wróciłam wczesnie, kolo 13(byłam jako trzecia na części ustnej..), i nawet weszlem zaraz na forum i walnęłam pięknego posta :D Ale niestety serwer odmówił posłuszeństwa i pościk zaginął ;) No więc, one more time ;)
Test pisemny.. nie mam zielonego pojęcia jak mi poszedł, poza tym, że jest powyzej 70 :) Bo w ustnym też wzięłam udział.. Pytania.. jedno zwaliłam :\ I to tak głupio... bo z General Topics dali mi 'jokes', no to niby latwe, najpierw costam nawijałam, charakterystyka poczucia humoru polaków i anglików, a później padło.. "Wymień kilku komików brytyjskich" :\ To mi w stresie przyszlo do głowy dwóch, ale amerykańskich :D I co gorsza powiedzialam ich, po czym zlapalam sie za glowe przypomniawszy sobie ich narodowość.. ;) Ale poza tą wpadką odbyło się w miarę bezboleśnie. Z lektur mnie pyrani o Death of a Salesman i Mrs Dalloway, i odwołania historyczne.. no i musiałam ważne wydarzenia z historii UK powiedziec.. to leciałam z datami, Hastings etc ;D Az mnie musieli zatrzymac ;)
Ale pewnie sie okaze ze test zepsułam.. heh, teraz 2 tygodnie miłych złudzeń.. ;)
pozdrawiam :)