Sprawdzenie zaproszenia

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałam Was prosić jeśli macie czas o sprawdzenie zaproszenia i poprawienia błędów, a na pewno ich trochę się znajdzie.

----------------------------------------
INVITATION!
I would like to invite Ania Hauka on New Year party to my house at Kościuszko 10 Street. The party starts at 7.p.m., on Wednesday, 31th December. I will get good food, something to drink and a lot of different plays. Please bring your favourite CDs with you. It will be great fin! You can't miss it!
See you!

Z góry dziękuję za pomoc.
I would like to invite Ania Hauka TO A 'on' (niepotr) New Year party 'to' IN my house at 10 Kościuszko '10' (nie w tym miejscu) Street.
I will get 'good' (moze lepiej...delicious, finger-licking) food, something to drink and a lot of different 'plays' (nie wiem co masz na mysli - CDs? tapes?) It will be great 'fin' (ortog)! You can't (afford to) miss it!
See you! (nie wiem co z tym wykrzyknikiem- ale tutaj moze inaczej...I hope to see you there.)
Dziękuję Ci terri za pomoc.
A w tym "plays" chodziło mi że wiele różnych "gier, zabaw (np. gry planszowe itd.)"
>>>gry,
gry to sa 'games' po ang...
Aha ok, dzięki jeszcze raz.
Nie wiem co bym zrobiła bez tego forum i wszystkich osób , na których można tu liczyć i zawsze pomogą :)

« 

Brak wkładu własnego