short grammar test check please

Temat przeniesiony do archwium
check please. i have to choose one most suitable option. my answers below.

1. If you had eaten a proper breakfast, you …………… so hungry now.
a) wouldn’t be b) wouldn’t have been c) weren’t d) aren’t
2. Do you suggest …………… it once more?
a) to do b) we done c) us to do d) doing
3. I’ve been to Paris …………… times.
a) a little b) a few c) couple d) little
4. This time next week we ………. the Atlantic Ocean.
a) are crossing b) will crossing c) are going to cross d) will be crossing
5. I’d rather you …………… now, I must do Maths.
a) left b) leave c) had left d) have left
6. There are two solutions to this problem, but ……………. is an easy one.
a) every of them b) both of them c) neither of them d) none of them
7. Mr. Smith wanted to know ……………. help him with the project.
a) if can we b) whether we could c) could we d) if we could have
8. The most annoying thing about Tom is that he …… me in the middle of the night.
a) has always b) is always phoning c) phones always d) has always been
phoned phonning
9. I don’t really like ………… warm milk. It’s horrible.
a) so b) such a c) such d) some
10. ……….. she earns a lot, she can’t afford to take her family on holiday.
a) Although b) However c) Despite d) In spite of

1.a 2.d 3.b 4.d 5.a 6.c 7.b 8.b 9.c 10.a
brilliant job, Tabloid :)