głupie jak dla mnie....

Temat przeniesiony do archwium.
napisz emeil do duzej firmy (wybor nalezy do ciebie ) z zapytaniem o prace
- jaka praca jestes zainteresowana
- podaj swoje dane personalne
- wyksztalcenie ( szkoly kursy itd)
- cechy charakteru i zainteresowania
konczac napisz dlaczego to ty wlasnie jestes odpowiednia na wyrane przez ciebie stanowisko (strona A4)

prosze mi pomóc błaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagam z gory dziękuje
Powiedz nauczycielowi, aby nie zadawał takich głupich zadań.
podniosłas mnie na duchu........... sorki ze wogole o cos prosiłem.......
Anytime, babe!
yy to po co piszesz?? wloałbym zeby nic nie było pod moim tematem niz zeby ktos miał dymy do mojej parcy..... i mysle ze w szkole nie zadaja meili na a4 to tylko takie info ciumalki papapapa
>>>miał dymy do mojej pracy..
Przepraszam bardzo, ale ja to tutaj nie widze zadnego dowodu TWOJEJ wlasnej pracy.
And cut out the attitude.
wieeeeeeeeeeeszzzzzzzzzzz jakbym umiał zrobic bym nie pisał...... jaka tu uprzejmość panuje.....
Hm, nie myslal tu nikt nigdy o powolaniu moderatora/-ow, ktory/-rzy by usuwał/-li glupie/bezsensowne/bez wkladu wlasnego watki?
jak widzisz nikt o tym nie pomyslał hehehehe ....... lipe macie buhahihohu doooooooooowidzenia dziekuje za pomoc i za super meila hehehe
buhahihohu?? :| ale idiota :) Nic dziwnego że nie umiesz napisac sam tego maila:] doooooooooowidzenia :]
nie wyrazaj sie takk ok?? co masz do mnie? znasz mnie? nie oceniaj odrazu!!!!!!! narka
Sorry ale to Ty tutaj ludzi wyśmiałeś i jeszcze masz czelnośc kogoś prosic o pomoc? Rusz troche swoje cztery litery i weź się do nauki. Nara
wiesz nie wiedziałęm ze meile sie pisze na strone a4.... nie napisze tego gora 10 zdan a nie na a4..... kogo wysmiałem?? aaaa zreszta..... daruje sobie kłótnie.......
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa