@mg
Wydaje sie, ze nie zostalem zrozumiany. Nie mialem zamiaru odrabiac zadania domowego, poniewaz wiadmomym jest, ze 2 zdania to za malo, a jakosc tekstu pozstawia wiele do zyczenia, dlatego tez nie mozna rozpatrywac tego w ten sposob. Zgadzam sie z Toba, ze za wieloma osobami na tym forum przemawia lenistwo i podobnie jest w tym przypadku. Zatem, nie jestem frajerem, jak zasugerowales.
Moj post mial byc jedynie zartem, ale jak wiadomo niektore zarty mozna 'spalic' i nie mam nic przeciwko uznaniu go za taki.
Natomiast, jesli chodzi o bledy, ktore popelnilem, to wierz mi, ze ze wzgledu na tylu specjalistow udzielajacych sie tutaj i oferujacych swoja pomoc, nigdy nie bede pelnil podobnej roli, a to z tego prostego powodu, ze
jestem w pelni swiadom swojej miernej znajomosci (oj, nie brakuje mi samokrytyki a od samouwielbienia jest daleki) angielskiego. Jestem tutaj tylko po to, by sie czegos nauczyc i korzystac z Waszej dobroci.
Rozumiem dlaczego w ten sposob odpowiedziales, ale moim zdaniem zle zinterpretowales moj wpis.
edytowany przez labtes: 29 maj 2013