POMOCYYY TO WAŻNE

Temat przeniesiony do archwium.
POCZEBOJEE POMOCYY MUSZE NA JUTRO OODA LIS W KTORYM BEDE OPISYWAC SWOJE WAKACJIE LUB SYLWESTRA MAM BYC TO ZROBIONE W TEN SPOSOB
1-MIEJSCE POGODA
2-PRESENT SIMPLE CO ZWYKLE ROBIMY
3-WE ARE GOT LOTS OF EXCITING PANTS PRESENT COUNTINUS,PLANY NAJBLIZSZE
4-I AM LOOKING FORWARD TO YOUR LETTER
-WRITE SOON AND TELL ON ABOUT YOUR HOLIDAYS/NEW YEAR IS EVE
TO MAM BYC LIST NP. DO MOJEJJ KOLEZANKI JAK SPEDZILAM WAKCJIE CZY SLWESTRA PROSZE O POMOCCCC BARDZO PROSZE !!!!!!
A ty masz opisac ubiegle wakacje czy te ktore planujesz?
UBIEGŁE
NIEE SORKII TEE WAKCJEE ZNACZY JESTM TERAZ NA WAKCJACHH I PISZE CO ROBIE TAM
NIEE SORKII TEE WAKCJEE ZNACZY JESTM TERAZ NA WAKCJACHH I PISZE CO ROBIE TAM
No to napisz cos w stylu:
Hi...............,
Thank you for your letter. I have a little time, so I am able to write you back. I want to tell you about my last holiday.
I spend my holiday by the Baltic Sea. It was fantastic! The weather was hot and sticky. I stayed with my friends at a fabulous hotel with a wonderfull view on the sea.
Everyday we swam in the blue, warm sea and enjoyed sunbathing. We played volleyball on the beach. The food was delicious, especially the seafood. I have even tried shrimps. I think that the smoked salmon is really very tasty! Moreover, everyday I ate a lot of ice-creams and cakes. I think I\'ve put on weight.
Furthermore, we visited marvellous places. We were in the museum of wax figures. We also visited a magnificent palace in Gdańsk. I was delighted. I think you must see it one day.
In conclusion, I must say I enjoyed my holiday. It was really great!! I think, it was the best time I have ever had. I have the holiday of a lifetime.
Write back to me soon.
Love,...........
A sorry, no to napisz to co ci napisalalam tylko czsy zmien an terazniejsze. no i napisz na poczatku jakies pozdrowienia w stylu: Greetings from Sopot! albo cos takiego.
O jaka pomoc prosisz? Prosisz o odwalenie roboty za Ciebie! Moglabys chociaz sprobowac cos napisac i poprosic o poprawienie bledow, a Tobie sie zwyczajnie nie chce i myslisz, ze to zrobi za Ciebie ktos inny...
Sprobuj wlozyc troche pracy w to co robisz nastepnym razem.

Pozdrawiam
Łukasz
a samemu to sie myśleć nie chce?!?! toż to banalny list! wystarczy ruszyć odrobine głową! ech...... pozdrawiam...... ech......
wiem ze banalny, ale jak ktos nie potrafi nawet czegos takiego..to trzeba zaczynac od banałów.
jasne, ale jak ktoś nie umie banałów, to powinien raczej sam te banały pojąć i się ich nauczyć, a nie wysługiwać się innymi. O wiele lepiej by było gdyby ta osoba dałą nam do sprawdzenia swój list, bo tak to się języka człowiek nie nauczy. pozdrawiam!
DZIEKUJE CIE Z CALEGOO SERCA
UCZE SIE ANGILESKEIO PIERWSZY ROK I UCZY MNIE TAK KOBIETA CO NIC NIE TLUMACZY MOZE NIEKTÓRZY NIE UWIEŻA ALE TO DLA MNIE BARDZO TRUDNE .CAROLLA DZIEKUJE CI NAPRAWDEE TO PRACA JEST WAZNA NIECH CIE BÓG BOGOSŁAWI !!!
Ciesze sie ze moglam Ci pomoc,ale ten list jest naprawde na niskim poziomie..Nastepnym razem sprobuj sama sklecic chociaz pare zdan, a nas popros o sprawdzenie..Pozdrawiam. :-)))))
Temat przeniesiony do archwium.