I suggest to buy a book \"Succesful writting\". There are included each kinds of esseys and letters as well. Hints which you can find there are very valuable and having the book you will write esseys without any difficulties. There also examples of esseys.
Let me me know if it works.
Bye,
In need
[konto usunięte]
08 sty 2004
Dzięki za podpowiedż \"in need\" właśnie złożyłam zamówienie na tą książkę w Columbusie oby tylko zdążyli mi ją przysłać jak najszybciej .Pozdrawiam :)
ticlo
08 sty 2004
złożyłaś zamówienie ze stronki Columbusa? Jeśli tak, to jak? bo ja nie znalazłem tej ksiązki w ich ofercie. Jest za to na www.egis.com.pl (oficjalna strona wydawnictwa Express Publishing) :D pozdrawiam! i gwarantuję, że z ksiązki będziesz zadowolona! :)
[konto usunięte]
09 sty 2004
Wpisałam tytuł w wyszukiwarce na stronie Columbusa i udało mi się ją znależć . Dzięki za dobre rady raz jeszcze i pozdrawiam :)
[konto usunięte]
12 sty 2004
\"ticlo\"miałeś rację nie mają tej książki w Columbusie dostałam dzisiaj od nich odpowiedż nie mniej jednak ta książka znajduje się w ich ofercie
[konto usunięte]
12 sty 2004
Czy ktoś może mi pomóc napisać ten nieszczęsny esej ?:( Albo dać mi namiary jak się do tego zabrać ?
[konto usunięte]
13 sty 2004
ok, a może tak więcej szczegółów, np jaki temat, co ma obejmować, na ile słów, ew inna forma objętości. bo tak to nic nie wiadomo
[konto usunięte]
13 sty 2004
open paragraf do eseju nie musi być bardzo długi temat dowolny z literatury polskiej napisany po angielsku Pani(wykładowca) sama tak dokładnie nie umie sprecyzować co chce więc dlatego jestem przerażona
jeśli chcesz sobie zamówić tą książkę to wejdź na tą stronkę co podałem wcześniej- www.egis.com.pl. Tam jest na 100% :) a co do eseju, to jeszcze za mało szczegółów :(
[konto usunięte]
14 sty 2004
\"ticlo\" dzięki za zainteresowanie tematem .Nie napisałam tego ale znalazłam stronkę gdzie esejów jest dużo .Nie do końca napiszę na temat ,ale może uda mi się jakoś przebrnąć przez zaliczenie .Pozdrowieńka
[konto usunięte]
18 sty 2004
jaka to jest stropnka z tymi esejami proszę napisz bo ja musze to miec błagam jak najszybciej
[konto usunięte]
22 sty 2004
ta stronka to
www.essay.org/school/english.html
mam nadzieję że Ci się przyda bo mnie tak i kup sobie tą książkę o której mówi kolega ,dostałam ją i naprawdę nie jest zła
kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Pomoc językowa