stewardessa Dalmac

Temat przeniesiony do archwium.
Mam niemały problem. Dostałam niedawno odpowiedź od firmy Dalmac ze jestem zaposzona na kurs stewardessy z ryanaira. Dziwi mnie kilka rzeczy:
- dlaczego płaci się tak potwornie dużą kwote jako opłate rejestracyjną 500Euro, a potem po zdaniu kursu jeszcze 2199 Euro.
- dlaczego płaci się za strój 30 Euro co miesiąc przez rok (po roku oddają 27 euro co miesiąc?!)
- dzisiaj jeszcze po kilku godzinach grzebania po necie znalazłam firmę Crewlink która organizuje takie kursy za 1649Euro.
- Czy ktoś kiedyś pracował dla Ryanaira i powie mi czy opłaca się wydać prawie 11 tysięcy złotych na same kursy.
Pomocy bo nie wiem czy im zaufać
Tylko, czy Crewlink oferuje kursy blisko twojego miejsca zamieszkania tak jak Dalmac?
edytowany przez fui_eu: 17 gru 2012
>>Pomocy bo nie wiem czy im zaufać

Nie ma czegos takiego zeby komus ufac, mozesz zaufac matce czy ojcu. Tu trzeba zakladac ze zawsze chca cie oszukac , ale niekonieczne musisz to pokazywac. Trzeba byc bardzo ostroznym.
W firmie Dalmac jest o tyle lepiej że moge pojechać na kurs do Wrocławia, a z Crewling np do Bupapesztu czy innego kraju Europy. Ale nie ma to większego znaczenia, a nocleg zawsze moge znaleźć.
Jest może ktoś doświadczony w tym temacie i umie mi podpowiedzieć? Kolego od zaufania, nie pomagasz...

»

Brak wkładu własnego