ZBIORY TRUSKAWEK W HISZPANI

Temat przeniesiony do archwium.
NO HEJ!! BYL KTOS MOZE NA ZBIORACH TRUSKAWEK W HIISZPANI I MOZE COS POWIEDZIEC??!!! JAK BYLO CZY SIE OPLACALO?? BO MY SIE WYBIERAMY Z URZEDU PRACY DO PROWINCJI HUELVA, ALE NIE WIEMY CZY WARTO ,BO SLYSZALYSMY JUZ RÓŻNE OPINIE!!! DAJCIE ZNAC JAK ,COS SLYSZELISCIE!!!
hej lalko ja osobiscie nie byłem ale była tam moja dziewczyna a jesli jedziesz na prowince huelvy no to napewno do Rociana del condado niejest tam zaciekawie zarobki ok 100 euro na miesiac no ale nietraktuja tam najlepiej pracownikow
wejdż na inne forum tam jest dużo informacji www.hiszpański.ang.pl
ja tez bardzo chcialbym wyjechac do hiszpanii
ale nie mam z kim
prosze odwaznych o kontakt
[gg]
Szukam z kolezanka pracy za granica,gdziekolwiek bylw by za krajem,zarobki nie musza byc duze,jesli cos ktos wie i mogl by pomoc to prosze o kontak moje [gg]
Witam,byłam na truskawkach w Lucenie.Jeśli ktoś chce pracować to zarobi,dniówka to 33 euro,kazda nadgodzina jest platna osobno.Prawda jest taka,że praca nie jest lekka najlepiej zabrać maśc na plecy dla sportowcow(w aptece bez recepty)bo bolą precy.Pracuje się w pozycji zgiętej,nie wolno kucać.W huelvie nie bylam,ale jeśli ktoś pisze że zarobil 100 euro za miesiąc to bzdura,dziewczyny zamiast pracować biegają po dyskotekach więc za co mają mieć placone,jak nie pracują.Koniecznie proszę zabrać ze sobą kalosze i coś ciepłego do ubrania,w dzień jest upał ale wieczory są zimne,jeśli ktoś chce się jeszcze coś dowiedzieć to podaję[gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę