Praca w Manchester! chętni?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 241
hej wszystkim!
szukam od 29 lipca miejscówki -jakiegos pokoju w Manchesterze (objętne gdzie tylko zeby był łatwy dojazd do centrum) od 29 lipca wszystkich co mają info o czymś w zasięgu studenta prosze o kontakt (chodzi mi o coś do 50-60Ł na week z opłatami) [email] [gg] (moge opłacić odrazu z góry na 3 tygodnie pobytu) a pisze tutaj bo nie chce szukać na miejscu wole juz miec wszsytko zabezpieczone;) jak to mówią przezorny jestem...
czesc, szukam pracy w charakterze barmanka, pokojowka, opieka nad dzieckiem, ale zmywaniem naczyn rowniez nie pogardze. jesli macie jakies namiary na placowki gdzie potrzebuja rak do pracy to piszcie na [email] pozdrawiam;)
Piotrek i marcelina
poszukajcie cos w 'gumtree' albo Manchester + rooms to let albo Manchester + work
Jade do Manchesteru 28 lipca. Chciałabym gdzieś zamieszkać i pracować. Bilet mam otwary więc troche posiedzę. Jeżeli masz wiadomośc o jedym lub drugim, bardzo prosze o kontakt [email] Dzięki
Witam!! około 4 sierpnia chciałabym jechac ze swoim chłopakiem do manchester do pracy. Czy ktoś może się orientuje jak to jest z zatrudnieniem a posiadaniem paszportu. słyszałam ze pracodawca wymaga 2 dowodów tożsamości: dowodu osobistego i paszportu. czy nie można zastąpic paszportu innym dokumentem np: miedzynarodowe prawo jazdy lub karta studenta??
ps moze ktos wie o jakiejs pracy w manchester ??:D
pozdrawiam :)
Witam jestem chetny jesli to jest jeszcze aktualne a z pracą jak jest dla osób które znaja Angielski tylko podstawy????
Wymagaja 2 dokumentów, ale nastaw się raczej na paszport i prawo jazdy, bo z dowodem osobistym mozesz mieć problem. Poza tym często pracodawca wymaga też posiadania National Insurance Number- bez tego często nici z jakiejkolwiek pracy.
CZesc ja wlasnie szukam mieszkania dla dwoch osob jesli masz szanse cos zalatwic daj znac moj mail to [email] ( Manchester)
Ja i moja kolezanka mamy 2 pokoje do wynajecia (luksusowe warunki,pelne wyposazenie,w 2-pietrowym zaledwie 2-letnim domu z ogrodkiem) w Warrington (15 minut od Manchesteru). Czynsz £55 na tydzien (wlaczajac wszystkie rachunki).Tel.[tel]
Jezeli wybierasz sie wkrotce do Manchester w poszukiwaniu lepszego zycia daj znac na [gg] przedstaw sie i napisz krotko cos o sobie jakie masz plany. Postaram sie szybko odpowiedziec i pomoc zarowno w sprawie pracy jak i mieszkania
witam mam takie pytanko bo chce wyjechac do angli do pracy i slyszalem ze sa tacy ludzie ktorzy pomagaja znalesc cos zakwaterowac sie bylbym wdzieczny za wiecej informacji moglbym wyleciec juz w sobote z polski
Witam siedze za biurkiem w agencji pracy w Manchester, poprzednio mieszkania wynajmowalem wiec mam kontakty, jak sie ktos determinacja wykaze postaram sie pomoc. [gg]
Napisałam do Ciebie na GG, prosze o pomoc w znalezieniu pracy dla męża, jest w Manchesterze od tygodnia, na razie mieszka w firmie,ktora go szkoli, ale za darmo ,a pracy tam nie dostanie.Maz jeżdzi na ciezarowych autach, ma duze doswiadczenie, moze na autobusy (musialby przejsc szkolenie,bo prawo jazdy ma na wszystkie kategorie,poza autobusem własnie), moze na zamiatarce ulicznej, jesli nie jezdzenie to jakakolwiek inna praca. Jest zdeterminowany. Do tego poszukuje tez lokum do wynajecia. PROSZE< POMÓŻ, jesli tylko możesz. Prosze o kontakt na GG - wpisałam wszystko. Jakbys mógł podac swoj numer tel.,pod ktory maz moze dzwonic,zeby porozmawiac z Tobą, to bede wdzięczna. Jestesmy zdesperowani.Liczymy na pomoc.Podaję też jego numer 7857882453.
Witam, ja i moj narzeczony jestem zainteresowana twoja oferta pomocy:) Po nowym roku zamierzamy wyjechac. Nie mamy narazie ani oferty pracy ani lokum. Bylibysmy wdzięczni za pomoc:) Kontakt: [email]
szukam murarza lub murarzy ktorzy potrafia zrobic duzo przy budowlance za bardzo rozsadne pieniadze. trzeba miedzy innymi zburzyc mur i pomurowac nowy , do tego dosc duzo innej roboty wewnatrz. dom jest niedaleko centrum w Manchesterze. OD ZARAZ. moj adres [email] dom bedzie po remoncie na 95 prrocent do wynajecia wiec mozna od razu zaklepac sobie miejsce
Witam,
razem z moim chłopakiem chcemy wyjechać do Manchesteru w połowie marca. Dokladnie 15 marca. Mamy załatwioną pracę ale szukamy pokoju do wynajęcia. Czy jesteś w stanie nam pomóc? Podaję mój adres mailowy: [email]
Pozdrawiamy
Justyna i Remik
Witam,
razem z moim chłopakiem chcemy wyjechać do Manchesteru w połowie marca. Dokladnie 15 marca. Mamy załatwioną pracę ale szukamy pokoju do wynajęcia. Czy jesteś w stanie nam pomóc? Podaję mój adres mailowy: [email]
Pozdrawiamy
Justyna i Remik
najlepiej szukajcie na gumtree - wiem, ze tam jest mnostwo
hej!! mam 20 lat jestem studentka filologii nagielskiej i poszukuje od marca pracy w Manchesterze. [email] prosze o kontakt Pozdrawiam
hmmm brzmi anielsko marzena 25 lat z kalisz b mi milo:)skonczylam ekonomie ale szukam jakielkooooleiwk pracy wna start moze byc nawet factory:)z miejscowka tez jestem w lesie raczej -cala ja:)
alee niie nie dam sie manchester to moje love;jestem w uk z 2 lata ale obijalalm sie po nieciekawych stronach-blackburn accy londyn itd.manchester to moj deser:)
pomoz plis
[email]
serdecznie pozdrawiam
Come to me podoba mi sie:)
kiedy Cie mozna wytropic na gg tak wogole..czekam czeakm i czekam i nic:((
pomoz dory czlowieku nie mam ani pracy ani mieszkania:(znam swietnie angielski ale chyba potrzebuje wsparcia
[email]
Witam:)
Mam na imię Beata, jestem tegoroczną absolwentką psychologii i jednocześnie wciąż studentką pedagogiki. Wraz z chłopakiem, który jest rzeźbiarzem, planujemy wyjazd w okolice Machesteru ok 30 marca. Mieszkanie mamy załatwione a pracy zamierzamy szukać na miejscu. Jeżeli ktoś mógłby nam polecić miejsca, w których moglibyśmy znaleść prace będziemy bardzo wdzięczni. Za wszelkie informacje, które mogłyby nam pomóc serdecznie dziękujemy.
Pozdrawiam
Hej mam 17 lat i szukam pracy na wakacje w Manchester. Z angielskim sobie radze nawet nawet. Moge sprzatac, pracowac w fabrykach .... Jeżeli wiecie gdzie mona dostac prace za dobre pieniadze(nie oczekuje kokosow) prosze piszcie n maila [email] badz na forum. Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam mateusz
Mam pokój do wynajęcia, dostępny od zaraz. Lokalizacja: Salford, Manchester, blisko Salford Shopping Center.Dobre połączenia do centrum miasta, okolica spokojna. W pobliżu znajduję się bardzo dobrze wyposażony sklep z polskimi produktami. Pokój jest w pełni umeblowany, idealny dla pary, ponieważ jest podwójne łóżko. Cena do uzgodnienia. Bliższe informacje pod numerem telefonu: Sebastian [tel], Natalia: [tel]
Wynajmę pokój w Manchesterze, Salford. Blisko Salford Shopping Center. Dobre połączenia do centrum miasta, okolica spokojna. W pobliżu znajduję się bardzo dobrze wyposażony sklep z polskimi produktami. Pokój jest w pełni umeblowany, idealny dla pary, ponieważ jest podwójne łóżko. Cena do uzgodnienia. Bliższe informacje pod numerem telefonu: Sebastian [tel], Natalia: [tel]
[email]
Czy w Manchesterze nadal budowany jest hotel hilton?? czy można tam pracować?? jak ktoś miałby jakieś wiadomości proszę o kontakt na meila: [email]
jesli szukacie pracy w okolicach manchesteru to dzwoncie na [tel]lub wysylajcie cv na adres [email] mamy wiele ciekawych ofert pracy!!! sprawdz to!!!
Wynajmę pokój w Manchesterze, Salford. Blisko Salford Shopping Center. Dobre połączenia do centrum miasta, okolica spokojna. W pobliżu znajduję się bardzo dobrze wyposażony sklep z polskimi produktami. Pokój jest w pełni umeblowany, idealny dla pary, ponieważ jest podwójne łóżko. Cena do uzgodnienia. Bliższe informacje pod numerem telefonu: Sebastian [tel], Natalia: [tel]mail: [email] , [email]
Wynajmę pokój w Manchesterze, Salford. Blisko Salford Shopping Center. Dobre połączenia do centrum miasta, okolica spokojna. W pobliżu znajduję się bardzo dobrze wyposażony sklep z polskimi produktami. Pokój jest w pełni umeblowany, idealny dla pary, ponieważ jest podwójne łóżko. Cena do uzgodnienia. Bliższe informacje pod numerem telefonu: Sebastian [tel], Natalia: [tel]mail: [email] , [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 241

« 

Pomoc językowa