Praca w Manchester! chętni?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 241
jaka prace mozesz zaoferowac??
z tego co wiem hiltona juz nie buduja, tylko trwaja prace wykonczeniowe i poprawkowe.
Ja bede ze jakies 3 tygodnie w manchasterze wraz z chłopakiem! ;) Jesli ktos ma jakis propozyje? oferty pracy :) to [email] :)
szukam pracy na 3 miesiace wakacji tylko ze mam 2,5 letniego syna i chcialabym go zabrac. Najlepszym rozwiazaniem bylaby dla mnie praca Au-Pair z zagwarantowanym zakwaterowaniem. Gdybym podjela jakas inna musialabym najac opiekunke a nie wiem czy to by mi sie oplacalo. Moze ktos sie orientuje albo ma jakis inny pomysl. Bede wdzieczna za sugestie. Angielski znam dobrze wiec nie bede miala problemu z dogadaniem sie.
witaj tez jestem zainteresowna robota w Menchester,mam zamiar tam sie wybrac, masz mozesz podac namiary . strone internetow lub cokolwiek oto moj emal

[email]

z gory dzikuje
piotr
Witam ! Wybieram się do Anglii do pracy ale jeszcze nic nie znalazłem...nie chce korzystać z pośredników bo to w 90% oszuści. Dlatego mili rodacy jeśli macie jakąś ciekawą prace dla studenta to proszę piszcie do mnie. Mogę zostać w Anglii do 30 września ale także dłużej. Proszę Was kochani bardzo o pomoc...
Oto moje dane kontaktowe:
663852957
[tel]
[gg]
[email]
Witam
Mam ładny pokój dla pary w Manchester (Salford).
Wiecej informacji pod linkiem:
http://manchester.gumtree.com/cgi-bin/add_posting.pl

[email]
http://manchester.gumtree.com/manchester/35/1[tel].html
hej planuje jechac do manchesteru z chlopakiem w lipcu nie mam jeszcze tam pracy i jestem w trakcie szukania jak macie jakies ciekawe oferty to prosze o pomoc i wysylanie na [email]
czesc! razem z kuzynka poszukujemy pracy w Manchesterze na okres do konca wrzesnia. mozemy pracowac w magazynach, fabrykach lub jako pomoc w kuchni. Jestesmy juz w Anglii i nadal szukamy pracy. Jakby kots mogl nam pomoc to prosimy o kontakt [email]
z gory dzieki
czy tam jest jeszcze w ogole jakas praca?
praca jest w kazdym jobcentre tylko trza miec stale zameldowanie.:/ najwiecej pracy jest na lotnisku. tylko ze nudno strasznie:))
szukanie pracy w jobcentre nie potrzebne jest stale zameldowanie cos takiego nie istnieje w anglii
yrwin-
>najwiecej pracy jest na lotnisku. tylko ze nudno strasznie:))
Napisz mi w ktorej pracy nie jest nudno - bo bede pierwsza w kolejce zeby tam sie zglosic.
Z zameldowaniem napewno miales na mysli, ze trzeba miec konto bankowe i potwierdzenie adresu gdzie mieszkasz.
witam :) jade 6 sierpnia do manchesteru i szukam jakiegokolwiek pokoju. jedziemy w trojke, ale pomiescimy sie w kazdym, nawet jednoosobowym. moze ktos by mial jakiegos znajomego albo cos wiedzial o pokojach? naparde nie zalezy nam na warunkach, byle by byla bierzaca woda, dach nad glowa i bezpiecznie. no i cena przystepna w miare, chociaz mozemy sie doagdac zawsze ;) mam nadzieje ze ktos mi pomoze. z gory dziekuje.zostawiam swojego maila
[email]
Czesc! ok. 20 sierpnia z dzieckiem i mezem wybieram sie do manchester. Chcialabym wynajac jakies tanie mieszkanie. jabys byl w stanie pomoc bee wzieczna. Pozdrawiam
AGnieszka29 - [email]
mieszkania, pokoje itp - znajdziecie na www.manchester.gumtree
czes. ja w zasadzie potrzebuje pomocy. szukam mieszkania !!! pszukam pokoju i pracy - jesli ktokolwiek moglby mi pomoc
ps - zgubilem tez paszport... :(
to jest moj e-mail - [email]
Zgubienie paszportu to jeszcze nie tragedia jesli masz dowod osobisty.
no o to chodzi, ze nie mam kompletnie nic... zgubilem dowod i paszport... jedyne co mam do karte od bankomatu. kurcze, no jest mi ciezko i jestem bezradny... dlatego szukam jakiejkolwiek pomocy i jeszcze musze sie wyprowadzic z mieszkania... dlatego szukam pokoju dla siebie i jakis dobrych ludzi ktory moj los nie jest obojetny...
mam pieniadze, aby zaplacic za pierwszy miesiac z gory... najbardziej boje sie tego, ze przyszly miesiac zleci a ja zostane bez dachu nad glowa i pieniedzy aby wrocic do kraju :(
prosze was o jaka kolwiek pomoc
[email]
Poszukujemy ludzi (najlepiej pary, moze byc inaczej). Manchester, 15 min do centrum, okolice Harpurhey, Moston. Tanio- okolo 140 os za msc jesli zamieszka para, dostep do netu. Kontakt: [email] .
Od zaraz
Ja tez chce z chlopakiem pojechac pod koniec czerwca albo w lipcu. moje [gg]
witam@mam pytanie,czy jest jeszcze aktualna oferta mieszkaniowa,moj maz jutro wybiera sie do manchesteru do pracy w polskiej piekarni i szuka niekrepujacego spokojnego mieszkania
lub pokoju,bardzo prosze o jakakolwiek odpowiedz,pozdrawiam
jeszcze raz ja,podaje moje gg,moze bedzie latwiej 6427884
szukam pilnie pracy w okolicy manchesteru, przylecialem tu 3 dni temu i nie wiem od czego zaczac, zatrudnie sie do KAZDEJ pracy... z gory dzieki mail : [email] telefon [tel]
CZe czy znalazles juz jakąś prace?Jak to na chwile obecną wygląda?Moj mejl [email]
hej,jestem w Polsce tez szukam pracy,prosze o pomoc
czy ktos pracowal w Anglii jako pakowacz kwiatkow itp poprzez firme "maxim" z Lodzi? chodzi mi o wierzytelnosc tego posrednika prosze o odpowiedzi lub czy ktos slyszal dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 241

« 

Pomoc językowa