Z punktu widzenia 2-msc. doświadczenia jestem zadowolonaz tej pracy.Jest lekka,prosta a nadgodziny robisz jak Ci sie chce.Warunki mieszkaniowe takie sobie,ale przecież to przejściowe. Możesz sobie wynająć mieszkanie osobno a agencja "Heroja"dopłaca. "Etat&Akapulco" z Elbląga jest chyba najlepszym pośrednictwem owego wyjazdu.Jedziesz z Worka?To mieszkasz w lesie a pierwszą noc przesypiasz w autokarze:o)Takie są realia.Co do pieniędzy jakie możesz zarobić jest zależne od miesiąca i godzin do przepracowania.W miesiącu czerwcu było sporo godzin pracujących ok.173h a ja przepracowałam dodatkowo 7 dni z nadgodzinami i zarobiłam 12000 koron.Prosze sobie przeliczyć.W Polsce pracowałam też w soboty a zarabiałam 600zł:(.W lipcu i sierpniu nie ma za wielu godzin,jest dużo wolnego,dlatego spędzam te miesiące w Polsce.Agencja "Heroja"poinformowała mnie,że nie ponoszę kosztów zerwania umowy oraz,że mogę wrócić do pracy kiedy chcę.Jest jednak jeden warunek..musisz przepracowac min. misiąc.Miło wspominam pobyt w Czechach,pomimo okazjonalnej akcji samców na ubytowni po %:o).Warto zdobyć nowe doświadczenie i poznać tylu świetnych ludzi.Jeśli mój kraj Polska zaoferuje mi pracę za godne pieniadze to napewno nie wyjadę.Pozdrawiam i ryzykujcie,bo do odwaznych świat należy.