Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1169
nie wiem kto wypisuje głupoty o nadgodzinach ale trzeba wyrobić 221 godzin żeby mieć 65\godzine a nie 250 nie rubcie ludzi w balona
ja w Czerwcu wyrobilem 264,5 h i jestem zadowolony - kto przyjechal pracowac i zarobic ten dostanie to co chce a kto przyjechal na extra warunki z odpoczynkiem wlacznie to sie zdziwił :))
teraz jestem na urlopie w polsce a w sobote powrocik na STARE PILZNO :))
Ja powiem tak ja tam pracuje zapie.... w panasonic-u po 8 h dziennie nie ma nocek.... pepiki maja b. duzo swiat ostatnio miałem 4 dni wolne potem na 2 do pracy i teraz mam 5 dni wolnych.... warunki mieszkaniowe nie są rewelacyjne z płacą nie jest za ciekawie ja pracuje przez Work serwis najgorrsza agenture w całym panasoniku jest jeszcze jedna ruwnież do dupy a nazywa sie SK serwice wyplaty sa 20 każdego miecha.... a zeby zarobic 10000Kc to przez prawie całego miecha trzeba napier... po 12 godzin czeski nie jest taki latwy jak sie wydaje czesi nie lubia polaków i taka ciekawostka czech na bezrobociu dostaje wiecej niż ty po miechu przepracowanym w panasoniku oni wola nic nie robic niz tam pracowac... wszystkie soboty sa pracujace... czasem jakas jedna sie znajdzie... niestety dla mnie granica polski jest zamknieta i nie moge wrócić... ja zalatwilem sobie mieszkanie w samym rynku ogulnie jest spoko a żeby samemu mieszkanie wynajac trzeba miec staly pobyt a to jest ciezko zalatwic a pozatym dla polaków czesi zadko wynajmuja mieszkania... A odnosnie pracy sa 2 przerwy jedna 20minut platna i 30 minut bezplatna trzeba potem caly czas stac.... ale robota ogulnie nie jest ciezka.... w PLzen jest 5%bezrobocia roboty jest tu mnustwo.... niekoniecznie trzeba robic w panasonic-u Pozdrawiam papap
Ja powiem tak ja tam pracuje zapie.... w panasonic-u po 8 h dziennie nie ma nocek.... pepiki maja b. duzo swiat ostatnio miałem 4 dni wolne potem na 2 do pracy i teraz mam 5 dni wolnych.... warunki mieszkaniowe nie są rewelacyjne z płacą nie jest za ciekawie ja pracuje przez Work serwis najgorrsza agenture w całym panasoniku jest jeszcze jedna ruwnież do dupy a nazywa sie SK serwice wyplaty sa 20 każdego miecha.... a zeby zarobic 10000Kc to przez prawie całego miecha trzeba napier... po 12 godzin czeski nie jest taki latwy jak sie wydaje czesi nie lubia polaków i taka ciekawostka czech na bezrobociu dostaje wiecej niż ty po miechu przepracowanym w panasoniku oni wola nic nie robic niz tam pracowac... wszystkie soboty sa pracujace... czasem jakas jedna sie znajdzie... niestety dla mnie granica polski jest zamknieta i nie moge wrócić... ja zalatwilem sobie mieszkanie w samym rynku ogulnie jest spoko a żeby samemu mieszkanie wynajac trzeba miec staly pobyt a to jest ciezko zalatwic a pozatym dla polaków czesi zadko wynajmuja mieszkania... A odnosnie pracy sa 2 przerwy jedna 20minut platna i 30 minut bezplatna trzeba potem caly czas stac.... ale robota ogulnie nie jest ciezka.... w PLzen jest 5%bezrobocia roboty jest tu mnustwo.... niekoniecznie trzeba robic w panasonic-u Pozdrawiam papap
Pracowniku Panasonic mieszkam w tej samej ubytowni.Jestem tam od 12 maja.rnPod jakim numerem mieszkasz.
a ja jutro wracam do Starego Plzeńca :)
Mi sie tam podoba i tyle heh a żeby było Hardcorowo jade z Polski w sobote o 4 rano rowerem 500 km mam zamiar przejechac to w 30 godzin zobaczymy czy sie uda :D
Pozdro dla wytrwałych z ubytowni w Starym Plzeńcu :) ahój...
mam pytanko, czy tam w Czechach, a dokladniej w Panasonicu jest a tak zle jak piszecie?
Witanko!
Ja tez mam kilka pytanek...odnośnie tych ubytowni:), gdzie są w miare normalne warunki...podales 4 lokalizacje...mozesz cos wiecej o tym napisac...????
Ile realnie jestes w stanie sobie odlozyc po przepracowanym miesiacu ale nie nawalając nadgodzin???? Nam powiedzieli w SK Service, ze za ubytownie placi Panasonic...jak jest w rzeczywistości???? Jak wyglada kwestia dowozu do roboty i powrotu...Jak jest z wyżywieniem???? JEŚLI KTOS JECHAŁ Z SK SERVICE TO PROSZE O JAKIES INFO;) Z GÓRY DZIEKI I POZDRO:)
JEŚLI KTOS JECHAŁ Z SK expres TO PROSZE O JAKIES INFO;) Z GÓRY DZIEKI I POZDRO:)
Witanko!
Ja tez mam kilka pytanek...odnośnie tych ubytowni:), gdzie są w miare normalne warunki...podales 4 lokalizacje...mozesz cos wiecej o tym napisac...????
Ile realnie jestes w stanie sobie odlozyc po przepracowanym miesiacu ale nie nawalając nadgodzin???? Nam powiedzieli w SK Service, ze za ubytownie placi Panasonic...jak jest w rzeczywistości???? Jak wyglada kwestia dowozu do roboty i powrotu...Jak jest z wyżywieniem????
ZALEżNY pokoje 4-osobowe wspólna łazienka toalety kuchnia w holu są elektr.kuchenki i mikrofale jest osobno zlewozmywaki pranie 4 nowe automaty co do forsy to netto 50kc *ilośc przepracowanych godzin nadliczbowe płacą 62kc warunki podobne są jak na innych ubytowniach SK.Dowóz do pracy i z pracy bezpłatny 4razy dziennie.NA początek lepiej wziąć więcej gotowki.
tomek ty świrze to jednak na rowerze ha ha ha no życzę powodzenia a wszystkim jadącym z cieszyna w niedzielę przypominam że vlak o godz. 16.21 pozdro mariusz stary plzenec pokój 42
nIGDZIE NIE JEZDZCIE TE FIRMY CO POSREDNICZA TO W HUJA LECA I TE INFORMACJE CO PRZEKAZUJA TO WSZYSTKO NIEPRAWDA.pARE OSOB SIE NA TYM SPALIŁO JA TEZ.

http://www.legnica.naszemiasto.pl/wydarzenia/511024.html
czy ktoś może mi podać namiary na agencjię heroja? moja mama jest zainteresowana pracą, ale niestety znalazłam tylko kontakt do heroja w czechach a raczej po czesku się nie dogadam a work serwice odpada, może jest jakieś biuro w polsce lub jakaś osoba zajmująca się rekrutacją z ramienia heroja? mój mail [email] z góry dziękuję za pomoc
ja jechałam z pośrednictwa "Etat&Akapulko" z Elblaga(choć jestem ze śląska )i byłam zadowolona.Na pewno mieliśmy dużo lepsze warunki jak ludzie z Worka.Pozdrawiam
Cześć!!! Ja pracowałam do końca czerwca w "Panasonicu" i jestem zadowolona z pracy.Moje koleżanki z pokoju również!!Wracam we wrześniu.Kobiety nie śrubóją(mało kiedy).Nasza praca polega na trzymaniu pilota i wciskaniu kilku ustalonych guziczków.I to wszystko!! Czy to jest zła praca? Nadgodziny ustalasz sama jak Tobie się chce.Pozdro.
Cześć!!! Ja pracowałam do końca czerwca w "Panasonicu" i jestem zadowolona z pracy.Moje koleżanki z pokoju również!!Wracam we wrześniu.Kobiety mało kiedy śrubóją. Nasza praca polega na trzymaniu pilota i wciskaniu kilku ustalonych guziczków.I to wszystko!! Czy to jest zła praca? Nadgodziny ustalasz sama jak Tobie się chce. W CZERWCU ZAROBIŁAM **12000 KORON***A NADGODZIN MIAŁAM TYDZIEŃ CZYLI 7 DNI.ZAROBEK ZALEŻY OD DNI ROBOCZYCH KAŻDEGO MIESIĄCA A SĄ ONE ZMIENNE (WOLNE SOBOTY, ŚWIĘTA ITP) .AHA!! DODATKOWO DOSTAJESZ BONUSY ZA CHODZENIE DO PRACY I NIE ZAWALANIE , NIE SPÓŹNIANIE SIĘ,NIE KORZYSTANIE Z L4, KTÓRE WYNOSZĄ OD 500 DO 5000 KORON.ZAZWYCZAJ DAJĄ OK. 2000 KORON (JEDNAK NIE PO PIERWSZYM MIESIĄCU PRACY).POZDRO
[wpis usunięty]
Pracownik panasonica przesadza...owszem nie jest idealnie,ale gdzieś Ty był o 1.00 w nocy z pracy??? Na pokoju?? Ja zerwałam umowę i kosztów nie ponoszę, wystarczy iść do kancelarii "Heroji" i zapytać. Koszty ponosi się lub nie w zależności od pośrednictwa z którego jechałeś z Polski. Z firmy Elbladzkiej "Etat&Akap.." nie ponosisz kosztów.Wracam we wrzesniu i podpisuje nową umowę.Pozdro.
Hehehe..Tomek to Ty? Ale spotkanie. Słowaczka Cię zdradziła :)Pozdrowienia z PDP 9 P>S Ciekwe czy dojechałeś na czas:)??
Tomek, kochanie moje,ach ten Twój styl pisania i ta Słowaczka !! Od razu wiadomo, że to TY hihihi.Pozdro ze śląska i PDP9
tak ja mam do heroji mam numer ale czesi cie nie skumaja dam ci numer do polskiej firmy ktura rekrutuje [tel]fax[tel]gadu gadu 4314580.z tej firmy ja jechałem i kilku innych pozdro .
A Huj hehe ;P "jeb..Babu":0)
Pozdrowienia dla CELI :0) oraz pokoju Pani "Prezes" czyli ciotki i jej kamaratów z Shark-iem na czele :o).A jak tam Twój "frajer" ciotka? Pozdro!!
Czy mogłby mi ktos podac adres tej firmy Heroja bo myśle o wyjezdzie zeby pare groszy zarobic, szukam po necie i nie ma nigdzie adresu :/ jestem ze ślaska czy oni gdzies tu maja biuro? Z góry dziekuje.
mam pytanko czy ktos jechal badz jedzie z sk expres bo mialam jechac ale rezygnuje po tym co przeczytalm nie mam zamiaru spac i mieszkac w melinie
Podaj mi nr tel. kom. na meila: [email]
Jechal lub jedzie ktos moze do Panasonica przez Gawo lub Prowork ?rnPozdrawiam,.
Z punktu widzenia 2-msc. doświadczenia jestem zadowolonaz tej pracy.Jest lekka,prosta a nadgodziny robisz jak Ci sie chce.Warunki mieszkaniowe takie sobie,ale przecież to przejściowe. Możesz sobie wynająć mieszkanie osobno a agencja "Heroja"dopłaca. "Etat&Akapulco" z Elbląga jest chyba najlepszym pośrednictwem owego wyjazdu.Jedziesz z Worka?To mieszkasz w lesie a pierwszą noc przesypiasz w autokarze:o)Takie są realia.Co do pieniędzy jakie możesz zarobić jest zależne od miesiąca i godzin do przepracowania.W miesiącu czerwcu było sporo godzin pracujących ok.173h a ja przepracowałam dodatkowo 7 dni z nadgodzinami i zarobiłam 12000 koron.Prosze sobie przeliczyć.W Polsce pracowałam też w soboty a zarabiałam 600zł:(.W lipcu i sierpniu nie ma za wielu godzin,jest dużo wolnego,dlatego spędzam te miesiące w Polsce.Agencja "Heroja"poinformowała mnie,że nie ponoszę kosztów zerwania umowy oraz,że mogę wrócić do pracy kiedy chcę.Jest jednak jeden warunek..musisz przepracowac min. misiąc.Miło wspominam pobyt w Czechach,pomimo okazjonalnej akcji samców na ubytowni po %:o).Warto zdobyć nowe doświadczenie i poznać tylu świetnych ludzi.Jeśli mój kraj Polska zaoferuje mi pracę za godne pieniadze to napewno nie wyjadę.Pozdrawiam i ryzykujcie,bo do odwaznych świat należy.
Witam, Ja pracowałem w Panasonicu przez 3 miesiące i nic nie zarobiłem.Robiłem tam dzienie po 8h/12h(25dni) zarobiłem niecałe 9000kc bo nocek nie pozwolili czesi robić bo na nocki to inno czesi robili i oni nie dają nam zarobić. miasto Pilzno jest fajne jest tam dużo zabytków,zamków,muzeła,Fajne dziewczyny,dużo barów ale za to nie mają dobrego piva!!!! Ps.Jak ktoś tam chce jechać do roboty to nic nie zyska a straci!!! można tam jechać tak na wakacje... Pozdrawiam Narka
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1169