Firma EPLC z Bydgoszczy

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 188
ja wyjezdzam dzis za pare godzin
czekajcie na moja opinie bo na pewno bedzie bez sciemy
jestem w irlandii pisze z komorki przez wifi
poki co jest ok na razie same szkolenia zakwaterowanie super dla wyjezdzajacych radze wziac fajki jak nie palicie to sprzedacie po 4-5 euro za paczke Jestem w Swords kolo Dublina w firmie Keelings
A ja 19 kwietnia wyjezdzam do Szkocji na farme Barnsmuir w okolice Anstruther niedaleko Edynburga. Jestem ciekawa jak tam jest, jak do tej pory nie uslyszalam jeszcze zlej opinii.
powodzenia zycze i pogody dobrej
prochow nie zapomnij bo ja przeziebiony
eeh...
Ludzie niewyjezdzajcie z ta firmą EPLC zBydgoszczy,to oszusci i naciągacze!Oszzusci w majestacie prawa!Umowy maja tak skonstruowane ze niema sie do czego doczepić!jesli ktos chce potrakowac ten wyjazd jako przygode ma duzo kasy niech jedzie!Moje [gg] .Pozdrawiam!
nadal tu jestem
normy na wszelkie prace sa wysokie a o nadgodzinach mozna zapomniec jestem tu miesiac czasu i udalo mi sie odlozyc 400€ co jest wielkim sukcesem gdyz inni nie maja nawet grosza a wrecz dlugi bo nie oszczedzaja jak ja
w tej chwili nie przedluzylbym umowy al poczekam jeszcze te poltora mca i wtedy zobaczymy
Farma Cobrey Farms i Firma Sobiecha Dworcowa 81 Bydgoszcz EPLC to złodzieje i oszuści.Oszukują na każdym kroku Polaków i nie tylko.Byle tylko wziąść kasę dla siebie i oszukać biednych ludzi a ludzie jak potrzebują pomocy to na Cobrey Farms w hu... to mają i jeb.... tą farmę szparagów i firmę Sobiecha złodziej jeba.....!!!!
I nie radzę nikomu jechać przez firmę Sobiecha bo agencja ta bierze najwięcej kasy w Polsce to lepiej jechać przez inną agencję pracy do UK a nie przez tego złodzieja!!!
Cytat: leszex
nadal tu jestem
normy na wszelkie prace sa wysokie a o nadgodzinach mozna zapomniec jestem tu miesiac czasu i udalo mi sie odlozyc 400€ co jest wielkim sukcesem gdyz inni nie maja nawet grosza a wrecz dlugi bo nie oszczedzaja jak ja
w tej chwili nie przedluzylbym umowy al poczekam jeszcze te poltora mca i wtedy zobaczymy

400 euro za miesiac to gdzies 12[tel]zlotych to w polsce juz wiecej zarobisz za miesiac heheheh i w dodatku nie tyrasz jak beduin w polu i nie przejmujesz sie zadnymi normami.
Cytat: baron153
Cytat: leszex
nadal tu jestem

400 euro za miesiac to gdzies 12[tel]zlotych to w polsce juz wiecej zarobisz za miesiac heheheh i w dodatku nie tyrasz jak beduin w polu i nie przejmujesz sie zadnymi normami.
No niestety my Polacy robimy za marne pieniądze i robimy jak beduiny i siana na Farmie Cobrey Farms się nie zarobi!!!!
witam was ja wam wierze co piszecie o tej firmie ale rowniez slyszalam ze tam sie czlowiek czuje jak w obozie pracy podajcie wiecej mi informacji na temat tej firmy prosze
Ja za tydzień wyjeżdżam z Farmy Cobrey Farms i beta43 to osoba podstawiona przez Firmę Sobiecha. W tej pracy powinien być jakiś grafik ułożony np. tygodniowy a nie z dnia na dzień bo nie wiesz czy do pracy idziesz-czy możesz jechać na jakieś zakupy albo pranie sobie zrobić.Do dupy z taką pracą a ludzie czym mają stanowisko na farmie to traktują ludzi jak ście...A jak masz wypadek na farmie to nie chcą płacić kasy i Cię wyrzucają z farmy bo im to nie na rękę!!!!
umowy nie przedluzam
ludzie zastanowcie sie nad wyjazdem tu
chyba ze umiecie zapier..... jak kombajny
a tu przewinelo sie juz 12,5 tys ludzi a ze starych zostalo kilkanascie osob wlasnie takich kombajnow
ogolnie mozna zarobic ale trzeba miec 4 rece lub umiec kombinowac
ja niestety tak nie umiem
jak co to piszcie na gg podane wczesniej moge popisac i odpowiedziec na pare pytan
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,178675,0,0
Mam pytanie, jedzie ktoś ze woj. śląskiego? Czekam na telefon już 4 tydzień i nic! Dzwoniłem do nich to kobieta powiedziała, żebym zachował cierpliwość bo jeszcze nie ma rekrutacji dla tego województwa.
jest dzien 23 czerwiec 2011 roku bylem na farmie przez te firme i oszukami mnie i 8 polakow z ktorymi pracowalem na farmi nie ma zadnych innych polakow tylko 200 rumunow wyrzywajacych sie na polakach za ostatnie 3 lata pracy z polakami umowy sa tak spisane ze ich nie zaskarzycie a w umowie pisze ze wszystko moge sie zmieniac i to prawda ze wszystko co muwia na farmie jak przyjedziecie to bedzie inaczej a i na 3 godz macie uzbierac 15 pojemnikow czyli jakies70 kg truskawek gdzie nie ma ich tyle bo w szkocji jest zimno brzydko i ponuro. tyle gadania nie jedzcie tam dane z tego roku
aha i dojazd macie prawi na miejsce ale powrot z londynu zarty bo do londynu z Laurencekirk musialem sam sie dostac to jakies zarty bo moja dziewszyna na tydzien zarobila 60 funtow a gdzie jedzeni??? strata pieniedzy ucieklem z tamtad i wy tam nie jedzcie
Witam. Kto był na farmie bruce w Szkocji?? Kto jedzie 2 lipca z Rzeszowa??
Ludzie niejedzcie z tej firmy z bydgoszczy chyba ze ktos ma dzo pieniedzy i czasu!
to jest jeden wielki przekręnt od lat kontynuowany przez eplc
ludzie,dajcie,se,spokoj,z,eplc
procz mnie wyjechalo z tamtąd 18 osob kazdy szuka pracy gdzie indziej
wlasciwie nie szuka a znalazlo juz
jesli chodzi o kaucje za zakwaterowanie to ja nie dostalem zwrotu podobnie jak inni a bylo tego 90 euro chociaz bylem w biurze i napisalem stosowne pismo o odzyskanie
ponadto jesli jedzieicie tam pierwszy raz to bedzie wam potrącany 40% podatek (fakt ze do odzyskania) ale z pieniedzy malo co zostanie po odliczeniu czikena podatku i wyzywienia ktore w Irlandii nie jest tanie
to tyle co ode mnie, jesli ktos widzi to inaczej niech napisze
jesli chodzi o supervisorow to sa w porządku zwlaszcza Agnieszki, Daniel, Michal, Darek, Paweł jeśli chodzi o Jana czy Karoline to już nie mam o nich dobrego zdania jak wiekszosc ludzi zreszta
POWIEM WAM TAK FIRMA Z BYDGOSZCZY JEST JEDNA WIELKA HUJNIA GDYZ WYSYLAJA LUDZI NA ZBIORY ZA GRANICE NA TAKIE WYDUPIA ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI LUDZI ZAPIERDALAJA JAK BIALE MURZYNY ZA TAKA STAWKE GZDIE BARDZIEJ W PL OPLACALO BY SIE PRACOWAC MIESZKAJA W KARAWANACH KTORE SIE ROZLATUJA WODY W NICH NIE MA SYF JEST I OGOLNIE JESLI CHCE KTOS JECHAC NA FARME DO UK TO NIECH BARDZO SIE DOBRZE NAD TYM ZASTANOWI BO BYLAM PRZEZYLAM TO PIEKLO I NIGDY WIECEJ NIE POJADE NA FARME MIESZKAM W UK ALE MAM STALA I NORMALNA PRACE 350 FULI ZA TYDZ A NIE 100 I PO 12H ZAPIERDALANIE NA FARMIE !!!!!!!!!!!!!! LUDZIE NIE JEDZCIE NIGDY NA FARMY TAM TYLKO WYKORZYSTUJA POLAKOW A FIRMA Z BYDGOSZCZY IM W TYM POMAGA !!!!!!!
Witam. Mam pytanie odnośnie farm na jakie firma wysyła w lutym, marcu. Jakiego rodzaju to są prace. Z góry dzięki za odpowiedz
W lutym to raczej praca dla facetow
Np naprawa tuneli czy naciaganie folii
Ale tez i sadzenie w szklarni
napiszcie czy ktos w tym roku tam jedzie i czy opłaca sie tam jechac?
ja też zostałem przyjęty ale jeszcze nie było podpisywania kontraktów .ma to się odbyć luty/marzec ale narazie nic nie słychać jeśli ktoś jedzie dajcie znać
witam ja juz podpisałem umowe ztafirma z bydgoszczy wyjazd na szparagi prawdopodobnie ok.8-10 marca 2012 wiecej info na [email]
Witam Mam na imię Rafał szukam pracy jako pracownik magazynowy ,operator wózków widłowych. Posiadam duże kilkuletnie doświadczenie jako operator, obsługa magazynu ,rozładunek załadunek sam.cięż. Bezpośrednie podwożenie towaru na linie produkcyjne , Szukam podobnej pracy za granicą Belgia, Norwegia, Anglia. Co do języka ang. znam podstawowe zwroty i uczę się cały czas lecz wiadomo jak to w kraju się uczy, za granicą idzie ta nauka dużo szybciej.mój nr. [gg] lub email: [email] Jeśłi ktoś ma namiar na taką pracę Proszę o kontakt
Wyjeżdżał ktoś za pośrednictewm biura IMPERIAL mają różne opinie a jestem zainteresowany nimi gdyż mają dużo ofert pracy .Z Góry Dziękuję za info :)gg podane wpis wyżej
Witam. Chciałbym odświerzyć temat odnosnie tej firmy z Bydgoszczy ul. Dworcowa 81.
Byłem na takim spotkaniu w sprawie wyjazdu na zbiory truskawek i wsumie to w mowie i prezentacji ładnie to wygladało, ale interesuje mnie jak to jest w rzeczywistosci. Oczywiście rozumiem Agencja tylko pośredniczy w pozyskiwaniu pracowników do pracy dla danego pracodawcy ale czy mają godnych zaufania tych Pracodawców czy tylko wysyłaja ludzi tam gdzie inna agencja nie wyśle ponieważ dobrze zna tam panujace "kiepskie" warunki???
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 188

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą