Jeszcze raz Omega Resurce

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o opinie na temat tej agencji pracy.Kto gdzie pracuje i jak sie wam uklada.NIe ma zadnych wpadek??Dostalem oferte pracy.warunki calkiem ok.Oczywiscie czytalem posty na temat tej agencji.Ustalilem i wypytalem sie juz o wszystkie koszty ktore nalezy poniesc przy przyjezdzie.Prosze o wasze opinie aktualne informacje.Oferta pracy polega na segregacji odpadow nieorganicznych..
Miałem do czynienia już z wieloma agencjami, ale ta sprawia wrażenie porządnej. Organizuje spotkania z przedstawicielami pracodawców, Rządają potwierdzenia przeczytania e-maila, Chcą potwierdzenia, czy się pojawisz na spotkaniu. Sprawdzają znajomość angielskiego kandydatów przez telefon no i podpisują kontrakty już w Polsce. Chociaż jeszcze nie wiem czy biorą jakąś kase za pośrednictwo czy procent od zarobków. Jeśli wiesz coś na ten temat to napisz jak to Tobie przedstawili.
Darco, Ja mam spotkanie w Warszawie 4 sierpnia o 9:30. Pewnie mamy tą samą ofertę. Pogadajmy co i jak na GG - mój nr: 9357145. A tak przy okazji, czytałeś wcześniejsze posty? To rzeczywiście może być kanał.